Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μένει στην ομάδα ο Sturridge

Μένει στην ομάδα ο Sturridge

Το θέμα της παραμονής ή όχι του Daniel Sturridge στην ομάδα είναι κάτι που λίγο πολύ έχει απασχολήσει όλους τους ευσυνείδητους Reds, καθώς πολλοί αμφιβάλλουν αν ο παίκτης μπορεί να μείνει μακριά από τραυματισμούς και να βοηθήσει την ομάδα. Κανείς δεν αμφιβάλλει για τις ικανότητες του, όμως είναι θέμα η φυσική κατάσταση του.

Σύμφωνα με την Mirror, ο Jurgen Klopp πήρε την απόφαση σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή, και αυτή είναι να μην παραχωρηθεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η απόφαση του Γερμανού βασίζεται στο ότι η εύρεση αντικαταστάτη του παίκτη θα είναι αρκετά πιο δαπανηρή.

Εξάλλου, οι West Ham και Paris Saint Germain, που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον παίκτη, έκαναν πίσω μετά από την ταμπέλα 30 εκατομμυρίων λιρών που φαίνεται να έβαλε η Liverpool προσωρινά. Όπως σας είχαμε γράψει στο liverpool.gr, η παραχώρηση του παίκτη θα εξαρτιόταν από την ζήτηση για τον Sturridge και την προσφορά, δηλαδή τους διαθέσιμους στην αγορά επιθετικούς. Δεδομένου ότι η ενίσχυση της Liverpool επείγει σε άλλες θέσεις, η ενίσχυση στην θέση του σέντερ φορ φέρεται πως κλείνει οριστικά, μετά από αυτή την εξέλιξη. Επίσης, φαίνεται πως και ο ίδιος ο παίκτης έχει αποδεχθεί το γεγονός πως δεν θα αγωνίζεται βασικός και θα έρχεται από τον πάγκο όταν είναι υγιής. Ευχή όλων μας να παραμείνει υγιής. Άλλωστε, ο υγιής Sturridge είναι ο καλύτερος Άγγλος επιθετικός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com