Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αυξάνονται οι φωνές για συμφωνία Liverpool – Keita

Αυξάνονται οι φωνές για συμφωνία Liverpool – Keita

Μετά την είδηση από τον Marcotti ότι η Liverpool συμφώνησε με τον Naby Keita, ο Lee Price έρχεται να καλύψει τον Ιταλό δημοσιογράφο, ουσιαστικά επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμα του Marcotti.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος θεωρείται από πολλούς ως ειδικός σε θέματα Bundesliga, έκανε λόγο για σχεδόν σίγουρη μεταγραφή του Keita στην Liverpool, και πως το μόνο που κάνει αυτή την στιγμή η Leipzig είναι να πάρει όσα περισσότερα μπορεί από την μετακίνηση του παίκτη.

«Έχουν συμφωνηθεί οι προσωπικοί όροι του συμβολαίου του παίκτη. Αυτή την στιγμή, η Leipzig παίζει σκληρά, όμως έχουν ξεκινήσει ήδη να γίνονται κινήσεις για την αντικατάσταση του παίκτη» είπε ο Price, επιβεβαιώνοντας τον Marcotti και το… liverpool.gr, το οποίο είχε αναφέρει πως η Leipzig έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Keita.

Εν τέλει, παρά το γεγονός πως όλα αυτά τα δημοσιεύματα είναι επιεικώς αμφισβητούμενα, θεωρείται δεδομένο πως η Liverpool θα συμφωνήσει πρώτα με τον Keita, πριν μπει σε διαπραγματεύσεις με την Leipzig, καθώς το αντίστροφο θα ήταν σχεδόν αδύνατο να επιτευχθεί.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com