Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αρνητική απάντηση σε τρεις ομάδες για Ojo!

Αρνητική απάντηση σε τρεις ομάδες για Ojo!

Αρνητική στην παραχώρηση του Sheji Ojo στη Newcastle με τη μορφή δανεισμού παρουσιάστηκε η Liverpool σε κρούση των Magpies για τον νεαρό εξτρέμ των «Κόκκινων».

Ο Rafa Benitez στράφηκε στον 20χρονο εξτρέμ της Liverpool για να ενισχύσει τις επιλογές στα άκρα της μεσαίας του γραμμής ωστόσο ο Jurgen Klopp έθεσε…βέτο στην υλοποίηση μίας τέτοιας κίνησης. Για τον δανεισμό του παίκτη όμως ρώτησαν και η Burnley και η Middlesbrough εισπράττοντας την ίδια απάντηση. Ο Γερμανός θέλει να αξιολογήσει από κοντά στην προετοιμασία την κατάσταση των νεαρών του παικτών ὀπως του Wilson, του Kent αλλά και του Ojo και ακόμη και αν αποφασίσει τελικά πως ένας δανεισμός θα ωφελήσει τον ποδοσφαιριστή δύσκολα θα συμβεί πριν το τέλος της προετοιμασίας.

O Ojo έχασε σημαντικό μέρος της περυσινής προετοιμασίας και της χρονιάς λόγω ενός κατάγματος που είχε στην πλάτη και αναπόφευκτα οι ευκαιρίες του σε μία χρονιά χωρίς πάρα πολλά παιχνίδια ήταν ελάχιστες Αυτό όμως δεν σημαίνει πως και ο Klopp έχασε την πίστη του σε ένα παιδί που ο ίδιος έφερε πέρυσι δυναμικά στο προσκήνιο στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com