Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Νικητής σε μακροχρόνιο δικαστικό αγώνα ο Salah

Νικητής σε μακροχρόνιο δικαστικό αγώνα ο Salah

Νικητής , σύμφωνα με τον μάνατζερ του, αναδείχθηκε ο Mohamed Salah στον δικαστικό αγώνα που είχε ο παίκτης με αντίδικο την ομάδα της Fiorentina. O Salah αγωνίστηκε δανεικός για το δεύτερο μισό της σεζόν 2014/2015 και ενώ οι Viola θεωρούσαν πως είχαν ήδη συμφωνία για ανανέωση του δανεισμού του ο Salah είχε διαφορετική γνώμη.

Προέκυψε πως ο εκτελεστικός διευθυντής της Fiorentina, Sandro Mencucci, είχε υπογράψει ο ίδιος έγγραφο με το οποίο επικυρωνόταν και η σύμφωνη γνώμη του παίκτη για ανανέωση του δανεισμού του. Η Fiorentina είχε ζητήσει από τον παίκτη το καλοκαίρι του 2015 να επιστρέψει για προετοιμασία αλλά εκείνος λίγο αργότερα μετεγγράφη στη Roma.
Τότε, η ομάδα της Φλωρεντίας αποφάσισε να επιληφθεί της υπόθεσης το διαιτητικό δικαστήριο για επίλυση αθλητικών διαφορών, το γνωστό σε πολλούς μας CAS. Ωστόσο ένα tweet του ατζέντη που επικαλείται λήψη της απόφασης αποκαλύπτει την έκβαση και το αποτέλεσμα της διαιτητικής κρίσης : « Λάβαμε την απόφαση από το διαιτητικό δικαστήριο επί των αθλητικών διαφορών. Συγχαρητήρια Mohamed Salah . Αξίζεις να ξεκινήσεις τη νέα σου περιπέτεια χωρίς έγνοιες και χωρίς κατηγορίες εναντίον σου. Πως λέτε τους κλόουνς στα ιταλικά; Και πως λέτε το μοβ;» ήταν το ποστ του Raby Abbas.
H απόφαση ακόμη δεν υπάρχει ακόμη στο επίσημο αρχείο του CAS ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει ακόμη καθαρογραφεί και ανακοινωθεί επίσημα στους διαδίκους, οι οποίοι όμως μάλλον έχουν γνώση της έκβασης.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com