Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έγινε η πρώτη κίνηση για Ox;

Έγινε η πρώτη κίνηση για Ox;

Την πρώτη επαφή ανάμεσα σε Liverpool και Arsenal για τη διαθεσιμότητα του Oxlaide Chamberlain αποκαλύπτει σε δημοσίευμα του ο David Maddock της Daily Mirror. Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό, οι Gunners έδωσαν πολύ μικρή ενθάρρυνση στη Liverpool σχετικά με τη δυνατότητα διενέργειας μίας τέτοιας μετεγγραφής.

Συζητήσεις για ενδεχόμενη ανανέωση του παίκτη ξεκίνησαν στο Emirates χωρίς ωστόσο να υπάρχει ουσιαστική πρόοδος στο θέμα μέχρι τώρα. Και αυτό ίσως αναγκάσει την Arsenal να σκεφτεί ξανά για το αν θα παραχωρήσει τον παίκτη. Τις εξελίξεις γύρω από αυτές τις συζητήσεις παρακολουθούν διακριτικά και οι Chelsea και Manchester City που φέρονται να είναι επίσης «ζεστές» για τον παίκτη.

Σίγουρα το θέμα Chamberlain θα μας απασχολήσει το αμέσως επόμενο διάστημα με τους Reds να είναι πρόθυμοι να διερευνήσουν τις πιθανότητες που υπάρχουν ώστε να αποκτήσουν τον παίκτη με τους δικούς τους όρους. Να σημειώσουμε πως το δημοσίευμα υπογράφει και ο John Cross, ένας από τους αρκετά αξιόπιστους ρεπόρτερ στα ζητήματα των Gunners.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com