Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επανέρχονται οι φήμες για επιστροφή Lucas στην Gremio

Επανέρχονται οι φήμες για επιστροφή Lucas στην Gremio

Αποτελεί κοινό μυστικό πως ο Lucas Leiva είναι πολύ πιθανό, αν όχι σίγουρο, να αποχωρήσει από τον σύλλογο, μετά από 10 χρόνια στο Merseyside με την κόκκινη φανέλα. Το πιο δυνατό όνομα που παίζει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, είναι η παλιά του ομάδα, Gremio, και στην Βραζιλία έχουν ήδη επανέλθει τα ρεπορτάζ που κάνουν λόγο για πιθανή επιστροφή.

Μάλιστα, για να είμαστε σωστοί, δεν μιλάνε απλά για πιθανή επιστροφή, αλλά για έντονες διαπραγματεύσεις, καθώς η Gremio προσπαθεί να πείσει τον παίκτη να επιστρέψει. Προσπαθεί, γιατί υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον παίκτη, με την Newcastle να είναι η τελευταία ομάδα που γράφτηκε για τον παίκτη. Επίσης, τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως η Liverpool είπε στον παίκτη ότι μπορεί να φύγει με ελεύθερη μεταγραφή, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο, κάτι που μοιάζει περισσότερο με όνειρο για την Gremio, η οποία δεν δύναται να δώσει αρκετά χρήματα για τον παίκτη (η Liverpool φέρεται να ζητάει ένα ποσό της τάξης των 5 εκατομμυρίων λιρών), όπως δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς ο τεχνικός διευθυντής της, Odorico Roman, ο οποίος αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνία με τον παίκτη μερικές μέρες πριν

Προς το παρόν, ο Lucas κάνει τις διακοπές του μαζί με την οικογένεια του, ενώ προχθές παραβρέθηκε στον γάμο του συμπαίκτη του, Roberto Firmino. Οποιαδήποτε απόφαση του παίκτη θα παρθεί μετά από τις διακοπές του, ενώ υπάρχουν αρκετές ομάδες από Ευρώπη που καραδοκούν για τον μέσο τη ομάδας. Προς το παρόν, θα κρατήσουμε το γεγονός πως ο ίδιος ο παίκτης είχε εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει, κάτι που ήταν πολύ κοντά στο να γίνει πραγματικότητα τον χειμώνα, όμως τελικά το deal δεν έκλεισε. Παρ’ όλα αυτά, η πιθανότητα να αφήσει η Liverpool να φύγει με ελεύθερη μεταγραφή τον Lucas, δεν μοιάζει τόσο ρεαλιστική. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχει συνέχεια αυτή η υπόθεση.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com