Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι Γερμανοί για τον Can!

Οι Γερμανοί για τον Can!

Η αλήθεια είναι πως ο Emre Can έχει  λοιδορηθεί όσο λίγοι στη Liverpool. O Γερμανός, αγωνιζόταν τραυματίας επί 7-8 μήνες τη φετινή σεζόν γεγονός που επηρέασε απόλυτα φυσιολογικά την απόδοσή του και κατέστησε υπερβολική μετά από έναν βαθμό την κριτική πολλών.

Τους τελευταίους 3 μήνες της σεζόν όμως, ο Can ήταν υπεροπολύτιμος, έκανε φανταστικά παιχνίδια και μην ξεχνάμε πως τα γκολ του έδωσαν 6 πόντους απέναντι στις Burnley και Watford. Ας δούμε όμως τι λένε 3 Γερμανοί συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα, χώρια του τι λέμε εμείς.

Πρώτος ο Julian Draxler : « Είναι πολύ θετικός. Μου αρέσει πολύ. Είναι μαχητής, μία μηχανή και πολύ δυνατός στο τάκλιν.»

Δεύτερος ο Rudiger, αμυντικός της Roma : « Μονάχα η φυσική του παρουσία. Όπως και το κλειστό του κοντρόλ και η τεχνική. Όλα είναι τόσο καλά. Το καλό είναι ότι είναι πολύ νέος και μπορεί να βελτιωθεί και άλλο.»

Τρίτος, ο Jonas Hector : « O Emre Can;  Ένας άνθρωπος που μπορείς να γελάσεις πολύ. Είναι χαρούμενος άνθρωπος. Γελάω μαζί του και τον πειράζω!»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com