Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δείτε πότε είναι τα ντέρμπι και τι συμβαίνει την περιόδο των γιορτών

Δείτε πότε είναι τα ντέρμπι και τι συμβαίνει την περιόδο των γιορτών

Ντέρμπι με τη σωστή έννοια του όρου αποτελεί ένα παιχνίδι με έντονο το στοιχείο της εντοπιότητος και του τοπικού μίσους. Ντέρμπι δεν είναι κάθε μεγάλο παιχνίδι όπως κακώς έχει μεταφερθεί ο ξένος όρος στα ελληνικά. Τα Merseyside derbies λοιπόν θα γίνουν στις 9/10 Δεκεμβρίου στο Anfield και  στις 7/8 Απριλίου στο Goodison Park.

Όσον αφορά τα παιχνίδι με την Manchester United, στις 14/15 Οκτωβρίου οι Red Devils έρχονται στο Anfield ενώ στις 10/11 Μαρτίου οι Reds θα επισκεφθούν το Old Trafford. Η Arsenal έρχεται στο Liverpool στις 26/27 Αυγούστου και φιλοξενεί τη Liverpool στις 23 Δεκεμβρίου.

Η Manchester City υποδέχεται την ομάδα μας 9/10 Σεπτεμβρίου και θα επισκεφθεί το Anfield τον Ιανουάριο στις 13 ή 14 του μηνός. Η Tottenham φιλοξενεί τη Liverpool στις 21/22 Νοεμβρίου με την αντίστροφη αναμέτρηση να λαμβάνει χώρα στις 3/4 Φεβρουαρίου ενώ η πρωταθλήτρια Chelsea φιλοξενείται στο Anfield στις 25/26 Νοεμβρίου και υποδέχεται την ομάδα του Klopp την προτελευταία αγωνιστική στις 5/6 Μαίου.

Όσον αφορά τον Δεκέμβριο, η ομάδα μας θα δώσει 8 παιχνίδια σε 30 μέρες αρχής γενομένης από το ταξίδι στο νότο για την αναμέτρηση με την Brighton στις 2/3 Δεκεμβρίου. Την Boxing Day έχουμε Liverpool Swansea ενώ το πρώτο παιχνίδι για το 2018 είναι η επίσκεψη στο Turf Moor.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com