Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Λανθασμένοι χειρισμοί και με Solanke;

Λανθασμένοι χειρισμοί και με Solanke;

Σαν μη έφτανε η απογοήτευση από τους χειρισμούς της διοίκησης στην υπόθεση του van Dijk,δημοσιεύματα ήδη αναφέρουν ότι η Liverpool πρόκειται να αντιμετωπίσει κάποιες δύσκολες ερωτήσεις, όσο αφορά και την μεταγραφή του Dominic Solanke!
Ακούγεται ότι οι ιθύνοντες της Chelsea έχουν πρόβλημα με τις κινήσεις των Κόκκινων για την απόκτηση του Άγγλου επιθετικού- το θέμα της αποζημίωσης προς την ομάδα του Λονδίνου θα καθοριστεί από δικαστήριο!
Οι παίκτες των οποίων λήγει το συμβόλαιο έχουν δικαίωμα να μιλήσουν με άλλες ομάδες από την τρίτη εβδομάδα του Μαιου και μετά, αλλά απ’ ότι φαίνεται οι πρώτες αναφορές για την αναχώρηση του Solanke προς το Anfield εμφανίσθηκαν τον Φεβρουάριο!
Επίσης αυτό που εξαγρίωσε την διοίκηση της Chelsea-απ’ ότι ακούγεται, είναι ότι ο μικρός αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του πριν το τέλος της σαιζόν, δημιουργώντας εύλογα απορίες ως προς τη χρονική περίοδο κατά την οποία συμφώνησε με τη Liverpool για τη μετακίνηση του!
Οι Κόκκινοι ανακοίνωσαν στις 30/5 ότι συμφώνησαν σε όλα με τον Solanke άρα από δω και πέρα θα έπρεπε να θεωρείται παίκτης τους.
Στο δικαστήριο λοιπόν στο οποίο θα αποφασισθεί το ποσό της αποζημίωσης που θα πρέπει να πληρώσει η Liverpool στην Chelsea, αναμένεται οι Κόκκινοι να αντιμετωπίσουν μερικές πολύ δύσκολες ερωτήσεις!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com