Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η άποψη του Phil Thompson για τις μεταγραφές!

Η άποψη του Phil Thompson για τις μεταγραφές!

Ο πρώην παίκτης και manager των Κόκκινων δήλωσε στο κανάλι με το οποίο συνεργάζεται τις θέσεις στις οποίες θα έπρεπε να ενισχυθεί η ομάδα του στην περίοδο αυτή.

Είπε λοιπόν: «Η Liverpool χρειάζεται μια πιο δυνατή ραχοκοκαλιά στην ομάδα της και με αυτό εννοώ έναν κορυφαίο centre-back, έναν δυνατό μεσοαμυντικό και έναν επιθετικό με έφεση στο γκολ. Πιστεύω ότι είναι μεγάλη επιτυχία η απόκτηση του Dominic Solanke, αλλά δεν αποτελεί την απάντηση γιατί χρειάζονται εμπειρία στην επιθετική τους γραμμή. Χρειάζονται επίσης ένα αριστερό μπακ. Ο James Milner έκανε τρομερή δουλειά καλύπτοντας τη θέση αυτή αλλά προφανώς δεν είναι η φυσική του θέση και θα μπορούσε να αξιοποιηθεί καλύτερα αλλού.«

Ο Thompson πιστεύει επίσης ότι η επίθεση δεν χρειάζεται και πολύ φρεσκάρισμα και ότι είναι καλά μονταρισμένη. Θεωρεί ότι αυτό που λείπει για να μετατρέψει τη Liverpool σε ιδανικούς διεκδικητές του τίτλου είναι η ενίσχυση στην άμυνα.

Και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Επιθετικά η Liverpool μπορεί να συναγωνιστεί οποιαδήποτε ομάδα, είναι ξεκάθαρο όμως ότι θα πρέπει να βελτιωθούν και στην άμυνα αν πρόκειται να κυνηγήσουν τον τίτλο, αφού οι 3 ομάδες που βρίσκονται πάνω από τη Liverpool δέχθηκαν λιγότερα γκολ. Οι Michael Keane και Virgil van Dijk αποτελούν ιδανικές επιλογές, αλλά βλέποντας την απόδοση του Mamadou Sakho στην Crystal Palace, σκέφτομαι μήπως θα μπορούσε να αποτελέσει την καλύτερη δυνατή «μεταγραφή» στην άμυνα.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com