Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν θα απολυθεί ο Edwards

Δεν θα απολυθεί ο Edwards

Παρ’ όλη την απογοήτευση και το αίσθημα ντροπής που έζησαν οι φίλοι της Liverpool για το τρόπο με τον οποίο η διοίκηση της ομάδας χειρίσθηκε τη μεταγραφή του van Dijk, δεν προβλέπεται να απολυθεί ο κύρια υπεύθυνος, o Michael Edwards!

Στο μοντέρνο ποδόσφαιρο βέβαια οι περισσότερες ομάδες πλησιάζουν τους παίκτες ή τους αντιπροσώπους τους πριν συμφωνηθεί η μεταγραφή με την ομάδα στην οποία ανήκει ο παίκτης.
Η διαφορά όμως ανάμεσα σε αυτό που θεωρείται σύνηθες και στις ενέργειες της Liverpool που περιέπλεξε τα πράγματα είναι ότι κάποιος από τη διοίκηση – οι φίλαθλοι έδειξαν αμέσως τον Edwards – διέρρευσε τις διαπραγματεύσεις αυτές στον τύπο, καταστρέφοντας ολοσχερώς την όποια πρόοδο είχε δημιουργηθεί ως τότε.

Ο Andy Kelly πάντως της Liverpool Echo, δεν θεωρεί ότι ο Edwards θα βγάλει προσεχώς κάρτα ανεργίας, λέγοντας ότι «Αυτοί που πιστεύουν ότι η FSG θα απαιτήσει μια επανεξέταση της υπόθεσης , ζητώντας διευκρινήσεις από τον Edwards κάνουν λάθος. Γιατί; Επειδή πολύ απλά ήταν πλήρως ενημερωμένοι για ότι συνέβαινε και ο Edwards δεν θα τους έλεγε κάτι που δεν θα το ήξεραν ήδη. Αν η υπόθεση αυτή θεωρηθεί φιάσκο – και μάλλον ήταν ο ορισμός της λέξης – τότε γι’ αυτό υπεύθυνοι θεωρούνται όλοι. Συνεπώς αυτό που έχει σημασία πλέον είναι μόνο η επανεκτίμηση των πραγμάτων γι να βγει μπροστά και πάλι η Liverpool στο θέμα των μεταγραφών.«

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com