Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διπλό «χτύπημα» Solanke, στον τελικό η Αγγλία! (vid)

Διπλό «χτύπημα» Solanke, στον τελικό η Αγγλία! (vid)

Τις εντυπώσεις συνεχίζει να κερδίζει ο Dominic Solanke στα γήπεδα της Νότιας Κορέας, στα πλαίσια του Παγκοσμίου Κυπέλλου U20! O Άγγλος επιθετικός σκόραρε δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του, συμβάλλοντας τα μέγιστα έτσι στη νίκη με ανατροπή των «Νεαρών Λιονταριών» επί της Ιταλίας με 3-1, στα ημιτελικά της διοργάνωσης! Έτσι, η ομάδα των Άγγλων θα βρεθεί για πρώτη φορά σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου – σε οποιοδήποτε ηλικιακό επίπεδο – μετά το 1966!

Οι Ιταλοί προηγήθηκαν με τον Orsolini, με τον Solanke να είναι αυτός που φέρνει το παιχνίδι στα ίσια για τους Άγγλους. O Ademola Lookman της Everton έβαλε τα «Τρία Λιοντάρια» μπροστά στο σκορ, ενώ λίγα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης, ο Dominic Solanke, με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έκανε δύο τα τέρματά του αλλά και τα γκολ της διαφοράς, κλειδώνοντας έτσι την μεγάλη πρόκριση. Αυτή είναι η πρώτη πρόκριση σε τελικό για την ομάδα Νέων της Αγγλίας, η οποία θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στη 1 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος τη Βενεζουέλα.

Δείτε παρακάτω τα δύο γκολ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των «Reds», Dominic Solanke, ο οποίος σκοράρει για άλλο ένα παιχνίδι νοκ άουτ, φτάνοντας τα 4 γκολ συνολικά στη διοργάνωση και σίγουρα κερδίζει τις εντυπώσεις:

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com