Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ποιοι νεαροί φεύγουν μάλλον ως δανεικοί

Ποιοι νεαροί φεύγουν μάλλον ως δανεικοί

Το φετινό καλοκαίρι μάλλον θα βρει ορισμένους από τους νέους παίκτες της Liverpool να παραχωρούνται δανεικοί ώστε να συνεχιστεί η εξέλιξη τους και εκτός της ομάδας και να μην μείνουν τυχόν στάσιμοι με το μεγαλύτερο ρόστερ που θα έχει σίγουρα φέτος η ομάδα του Jurgen Klopp.

Δύο εκ των Harry Wilson, Ryan Kent και Sheji Ojo αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα να παραχωρηθούν δανεικοί με τον Kent να είναι ο πλέον πιθανός μιας και ήδη είχε μία εξαιρετική σεζόν ως δανεικός με την Barnsley. Ο Wilson έκανε πραγματικά όργια με την U23 ωστόσο έκανε μόλις μία εμφάνιση με την αντρική ομάδα απέναντι στην Plymοuth ενώ ο Ojo είχε μία σεζόν που ήταν γεμάτη τραυματισμούς και πήρε επίσης μόλις 2 ευκαιρίες από τον Klopp στο Κύπελλο.

Με την ομάδα να είναι βέβαιο πως πλην του Mane θα αποκτήσει τουλάχιστον έναν ακόμη εξτρέμ δύσκολα μπορεί να υπάρξει χώρος για παραπάνω από 1 εκ των 3 προαναφερθέντων παικτών οπότε σίγουρα θα είναι χρήσιμο για εκείνους να διατηρήσουν χρόνο συμμετοχής σε κάποια άλλη ομάδα ως δανεικοί.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com