Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα… «μασάει» ο πρόεδρος της Roma/ Επιβεβαιώνει και το Sky για Salah

Τα… «μασάει» ο πρόεδρος της Roma/ Επιβεβαιώνει και το Sky για Salah

Όπως σας μεταφέραμε αργά χθες το βράδυ, και πηγές στην Αγγλία θεωρούν πλέον την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Mohamed Salah στη Liverpool ως πολύ πιθανή. Μία είδηση, που επιβεβαιώνεται σήμερα και από το Sky στην Ιταλία, το οποίο αναφέρει πως η συμφωνία θα κλείσει κοντά στα 35.000.000 λίρες.

Βέβαια, ο πρόεδρος της Roma, James Pallotta, απάντησε στα σενάρια για αποχώρηση του Salah αλλά και άλλων παικτών της ομάδας της πρωτεύουσας : « Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτε. Συνεχίζουν να κάνουν προτάσεις για τους παίκτες μας. Αν μείνει έτσι η κατάσταση, 3 ή 4 παίκτες μάλλον θα φύγουν. Θα δούμε αλλά για να βελτιωθούμε χρειαζόμαστε 4 ή 5 προσθήκες.» δήλωσε ο Pallotta.

Η Liverpool γνωρίζει την ανάγκη της Roma να βάλει κάποια χρήματα στο ταμείο της ώστε να καταφέρει όχι μόνο να συμμορφωθεί με το financial fair play αλλά και να αγοράσει και εκείνη ποδοσφαιριστές και παρά τις δηλώσεις Pallotta, που μάλλον έγιναν με σκοπό να αποσυμφορηθεί η πίεση που νιώθει η Roma από ενδεχόμενους αγοραστές αλλά και να προετοιμάστει το κοινό της ομάδας, η μετεγγραφή του Αιγύπτιου είναι κοντά να ολοκληρωθεί και έαν το ποσό είναι όπως αναφέρεται στα 35.000.000 λίρες τότε ο Salah θα κατέχει μαζί με τον Andy Carroll τη θέση του πιο ακριβοπληρωμένου παίκτη στην ιστορία της Liverpool (μέχρι τον επόμενο ασφαλώς).

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com