Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πιθανή προσέγγιση για Lacazette μέσα στην εβδομάδα

Πιθανή προσέγγιση για Lacazette μέσα στην εβδομάδα

Μετά το φιάσκο με την Atletico, η οποία εν τέλει δεν θα έχει δικαίωμα να κάνει μεταγραφές το καλοκαίρι, στο liverpool.gr γράψαμε πως ανοίγει ο δρόμος για να κινηθεί η Liverpool για την απόκτηση του Γάλλου ‘killer’, Alexandre Lacazette. Ένα δημοσίευμα της Express έρχεται να μας δικαιώσει – αν επιβεβαιωθεί.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για την πρόθεση του Jurgen Klopp να μπει σφήνα στις Arsenal και Manchester United με πρόταση 50 εκατομμυρίων λιρών για τον παίκτη, με την Liverpool να αναμένεται να μπει σε συζητήσεις εντός της εβδομάδας.

Άποψή μας είναι πως η Liverpool είναι αυτή την στιγμή η μόνη ομάδα που ίσως δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τον Lacazette. Η Arsenal έχει σχετικά λιγότερες πιθανότητες, καθώς ο παίκτης επιθυμεί να αγωνιστεί στο Champions League την επόμενη χρονιά, ενώ η United δεν δείχνει να έχει σε προτεραιότητα τον παίκτη, παρά τα όσα δημοσιεύματα τους φέρνουν κοντά. Αναμένουμε να δούμε αν θα δώσει το «πράσινο φως» ο Klopp για να καθίσουν οι τρεις πλευρές στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com