Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Μομφές Diao κατά Liverpool και Gerrard

Μομφές Diao κατά Liverpool και Gerrard

Μομφές κατά της υποδοχής που έτυχε μετά τη μετεγγραφή του στη Liverpool εξαπέλυσε ο πρώην παίκτης της ομάδας, Salif Diao. O Σενεγαλέζος μίλησε για το γεγονός πως δεν ένιωσε ευπρόσδεκτος στην αρχή του στην ομάδα και συνέκρινε την κατάσταση αυτή με το τι γινόταν αντίστοιχα στην Chelsea :

« Δεν καταλάβαιναν τη σημασία του να υποδέχεσαι σωστά έναν νέο παίκτη. Όχι η ομάδα η ίδια αλλά κάποιοι παίκτες με έκαναν να νιώθω μη ευπρόσδεκτος. Δεν ήμουν μόνο εγώ αλλά και ο Harry Kewell και άλλοι παίκτες είχαν έρθει τότε στη Liverpool και είχαν μία παρόμοια αίσθηση. Όταν ο Drogba πήγε στην Chelsea την πρώτη εβδομάδα δείπνησε στο σπίτι του Terry και του Lampard. Αυτοί είναι πραγματικοί ηγέτες. Όταν πήγαιναν παίκτες στην Chelsea τους υποδέχονταν και τους έκαναν να νιώσουν ευπρόσδεκτοι κάτι που συγκριτικά με τη Liverpool θυμίζει δύο τελείως διαφορετικούς κόσμους.»  δήλωσε ο Diao, που είχε 57 εμφανίσεις σε 2μιση έτη με τη Liverpool, προτού επικρίνει σφοδρά και τον Steven Gerrard για την αναφορά του πρώην αρχηγού των Reds στην αυτοβιογραφία του για το πρόσωπο του Diao :

« Δεν έχω τίποτε απέναντί του ωστόσο το να κριτικάρεις τους συμπαίκτες σου ενώ γράφεις βιβλία σε τιμά πολύ λίγο. Ποιος είναι εκείνος ώστε να πει πως κάποιος παίκτης έχει τα στάνταρ να παίξει για τη Liverpool ενώ κάποιος άλλος όχι; Είμαι περήφανος που έχω παίξει για τη Liverpool και πάντα έδωσα το 100. Η μεγαλύτερη επιβράβευση που λαμβάνω σήμερα είναι πως παντού στον κόσμο οι φίλοι της Liverpool μου λένε ευχαριστώ για ότι έκανα στην ομάδα.» κατέληξε ο Diao.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com