Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Έτοιμος να παλέψει ο Ings

Έτοιμος να παλέψει ο Ings

Αποφασισμένος να επιστρέψει δυνατότερος από ότι πριν τον τραυματισμό του δηλώνει ο Danny Ings στο περιβάλλον του, ο οποίος θέλει να παλέψει για την θέση του στην ομάδα της Liverpool, παρά την αβεβαιότητα που περιτριγυρίζει το μέλλον του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail και τον Dominic King, o Ings είναι «έτοιμος να αποδεχτεί την πρόκληση του να γίνει σταθερό μέλος του ρόστερ της Liverpool», σε αντίθεση με την ατυχία που τον κυνηγάει τα 2 χρόνια που βρίσκεται στο «κόκκινο» ρόστερ. Θυμίζουμε ότι ο Ings έχει πάθει 2 ρήξεις χιαστών σε 2 σεζόν, χάνοντας έτσι συνολικά πάνω από 14 μήνες αγωνιστικής δράσης.

Ο Ings, συνεχίζει ο King, δεν είναι έτοιμος να τα παρατήσει και ενδεικτικό αυτού είναι η εξαιρετική αποτελεσματικότητα της αποθεραπείας του, καθώς και ο ζήλος που δείχνει ο Άγγλος επιθετικός καθημερινά στο Melwood. Η ποιότητα του άλλωστε είναι δεδομένη και με αρκετές ομάδες της Premier League να παρακολουθούν την περίπτωσή του, ξέρει ότι στο χέρι του είναι να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για την ολική επαναφορά.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com