Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χάνει έδαφος για Van Dijk η Liverpool

Χάνει έδαφος για Van Dijk η Liverpool

Μετά την αποχώρηση από την υπόθεση Sessegnon, η Liverpool χάνει έδαφος και στην υπόθεση Van Dijk, στην οποία αναμένεται να ανέβει ο ανταγωνισμός μεταξύ των υποψηφίων, με την City να αποκτά ισχυρό προβάδισμα, αν ληφθούν υπόψη τα τελευταία νέα.

Σύμφωνα με τους Gary Jacob και Paul Joyce των The Times, οι οποίοι είναι αξιόπιστοι ρεπόρτερ, η Manchester City ετοιμάζει πρόταση 100 εκατομμυρίων λιρών (!) για τον Ολλανδό στόπερ. Η πρόταση μοιάζει εξωπραγματική – και είναι, όσο καλός κι αν είναι ο Virgil – όμως ας αναλύσουμε τα δεδομένα.

Η Southampton ζητάει 60 εκατομμύρια λίρες για τον παίκτη, ποσό που είναι διαθέσιμες να καλύψουν και οι τρεις, City, Chelsea και Liverpool, με το 10% να πηγαίνει στην Celtic, καθώς διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η City είναι διαθέσιμη να δώσει 180,000 λίρες την εβδομάδα στον παίκτη, το οποίο είναι μεγαλύτερο από τις 170,000 που είναι διαθέσιμη να δίνει η Chelsea, δηλαδή 50,000 παραπάνω από όσα είναι διαθέσιμοι να δώσουν οι Reds.

Ο Joyce ξέρει τι λέει, και οι φήμες μοιάζουν πολύ κοντά στο τι έπεται, αν σκεφτούμε πως η City έχει πει πως θα τινάξει την μπάνκα στον αέρα αυτό το καλοκαίρι, ξοδεύοντας περίπου 300 εκατομμύρια λίρες σε μεταγραφές. Η Daily Echo του Southampton αναφέρει πως η Southampton θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον παίκτη, όμως με αυτά τα νούμερα, δύσκολα θα καταφέρει τον στόχο της.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com