Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Και μετά τον Sessegnon ποιος;

Και μετά τον Sessegnon ποιος;

Όπως σας μεταφέραμε από το liverpool.gr, η Liverpool αποσύρθηκε μια και καλή από το κυνήγι της απόκτησης του 16χρονου Ryan Sessegnon, ο οποίος μάλλον καταλήγει στη Tottenham. Το liverpool.gr έψαξε και σας παρουσιάζει κάποιες εναλλακτικές για το αριστερό άκρο της Άμυνας.

1) Andrew Robertson: Ο αριστερός μπακ της υποβιβασθείσας Hull City έχει συνδεθεί πολλάκις με την ομάδα μας και σίγουρα είναι στη λίστα του Klopp απλά δεν φιγουράρει στις πρώτες θέσεις.

2) Kieran Tierney: Ο 19χρονος μπακ της Celtic ήταν πρωταγωνιστής στην άμυνα κατά το αήττητο treble των Hoops φέτος και αποτελεί αποκάλυψη του Brendan Rodgers. Βέβαια, πολύ δύσκολα θα πειστεί να τον πουλήσει η Celtic.

3) Ryan Bertrand: Ο αριστερός μπακ της Southampton ήταν από τους πλέον σταθερούς στη θέση στο πρωτάθλημα που τελείωσε. Παλαιότερα τον ήθελε ο Rodgers πριν έρθει ο Moreno και δεν θα μας προξενήσει ιδιαίτερη εντύπωση αν βρεθεί εκ νέου στο προσκήνιο.

4) Jetro Willems: Ο 23χρονος Ολλανδός αμυντικός είναι πολύ καλός επιθετικά και πολύ ικανός στο ένας εναντίον ενός. Αμυντικά χωρεί σίγουρα βελτίωση. Είχε συνδεθεί και πέρυσι το καλοκαίρι με τη Liverpool χωρίς εν τέλει να υπάρχει φωτιά πίσω από τους καπνούς.

5) Ricardo Rodriguez: Ο Ελβετός, αν δεν έχει κλείσει οριστικά στην AC Milan, θα πρέπει σίγουρα να εξεταστεί. Με φημολογούμενη ρήτρα αποδέσμευσης στα 18.000.000 ευρώ αποτελεί μια επιλογή που πληροί παρά πολλά κουτιά. Στη Γερμανία είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αποχωρήσει από τη Wolfsburg και καλό θα ήταν να έχουμε το νου μας στις εξελίξεις εκεί.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com