Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Θετικές εξελίξεις για Lacazette, παραμένει η ποινή της Atletico!

Θετικές εξελίξεις για Lacazette, παραμένει η ποινή της Atletico!

Θετικές εξελίξεις για το μέτωπο της υπόθεσης του Alexander Lacazette είχαμε σήμερα το πρωί από το CAS! Σε μία υπόθεση που πολλοί έχουν χαρακτηρίσει τελειωμένη, μιας και υπάρχει προσύμφωνο μεταξύ Atletico Madrid και παίκτη, η απόφαση του δικαστηρίου διαιτησίας για αθλητικές υποθέσεις – που επρόκειτο να ανακοινωθεί και επίσημα αύριο, 1η Ιουνίου – έρχεται να δώσει νέο ενδιαφέρον στην υπόθεση και ίσως να αναθερμάνει τα δεδομένα για τη Liverpool!

Σύμφωνα με αυτό, η απαγόρευση μεταγραφών των «Ροχιμπλάνκος» η οποία τους επιβλήθηκε από την UEFA, δεν αναστέλλεται, κάτι που πάει να πει ότι η συμφωνία με τον παίκτη, καθώς και οποιαδήποτε άλλη μεταγραφή για την πρώτη ομάδα των Μαδριλένων, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτό το καλοκαίρι ή αν πραγματοποιηθεί ο παίκτης δεν γίνεται να αγωνιστεί με την ομάδα μέχρι τον Ιανουάριο του 2018! Έτσι, ο Lacazette, που έχει τονίσει επανειλημμένα ότι θέλει την επόμενη σεζόν να βρίσκεται σε σύλλογο που αγωνίζεται στο Champions League, θα πρέπει να κοιτάξει αλλού για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ή να μείνει στο «ψυγείο» μέχρι τον επόμενο Ιανουάριο. Μιας και μιλάμε για χρονιά που προηγείται Παγκοσμίου Κυπέλλου, αυτό δεν είναι και η πιο σοφή επιλογή για τον παίκτη.

Εκεί έρχεται η Liverpool, ομάδα που έχει γραφτεί και στο παρελθόν ότι έχει ενδιαφέρον για τον παίκτη, με τους «Reds» να μπορούν να εκμεταλλευτούν τις συγκυρίες και να ντύσουν στα «κόκκινα’ αντί για τα «ερυθρόλευκα» τον Γάλλο στράικερ. Σίγουρα θα χρειαστεί ένα αρκετά μεγάλο ποσό, όμως με τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης να… γεμίζουν τις φαρέτρες τους με «πυρηνικά» όπλα στην επίθεση (η PSG έκλεισε σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα τον Aubameyang έναντι 70 εκατομμυρίων ευρώ και η United είναι εδώ και καιρό πρώτο φαβορί για τον Antoine Griezmann) η Liverpool πρέπει να ακολουθήσει αργά ή γρήγορα την… μόδα και να κάνει τη δική της κίνηση, γιατί όχι με τον Γάλλο σέντερ φορ της Lyon, που τις τελευταίες τέσσερις σεζόν μετράει 22, 31, 23 και 37 γκολ και έχει αδιαμφισβήτητα αυτό που πρέπει για να πιάσει και στο απαιτητικό Αγγλικό πρωτάθλημα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com