Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εφτά πιθανοί στόχοι της Liverpool από την ελίτ της Ευρώπης

Εφτά πιθανοί στόχοι της Liverpool από την ελίτ της Ευρώπης

Θα είναι καυτό το φετινό καλοκαίρι. Μιλώντας γενικά, όχι μόνο για την Liverpool. Ίσως και το πιο καυτό καλοκαίρι όλων των εποχών, από άποψη ποσών που αναμένεται να ξοδευτούν για μεταγραφές. Ήδη η αρχή ήταν αν μη τι άλλο συνταρακτική για τους υπόλοιπους – ο Bernardo Silva από του χρόνου θα αγωνίζεται στην Manchester City, με την Monaco να βάζει στα ταμεία της 70 εκατομμύρια ευρώ. Μεγάλο ποσό, όμως για την εποχή μας, με τις ομάδες να ξοδεύουν καράβια με λεφτά, βασιζόμενοι στην υπεραξία. Αυτό όμως είναι ένα άλλο θέμα που θα το αναλύσω κάποια άλλη στιγμή.

Και η Liverpool όμως δεν πάει πίσω. Με το καλοκαίρι να αναμένεται να είναι το ακριβότερο όλων των εποχών – από άποψη μπάτζετ για μεταγραφές – και ονόματα όπως ο Virgil Van Dijk, Naby Keita και Ryan Sessegnon να αποτελούν στόχους της ομάδας, ενώ υπάρχουν και φήμες για τους Mbappe και προηγουμένως για Lacazette, είμαστε σίγουροι πως η Liverpool θα κινηθεί δυνατά φέτος. Μπορεί όμως να πάρει παίκτες που έχουν ήδη καταξιωθεί σε συλλόγους όπως η Barcelona, η Real Madrid και η Bayern Munich; Το παρακάτω εφτά ονόματα θα μπορούσαν να είναι πιθανοί στόχοι της Liverpool.

  1. Karim Benzema: Μπορεί να είναι βασικός φέτος, όμως η θέση του δεν είναι εξασφαλισμένη για την επόμενη χρονιά, καθώς αναμένεται η άφιξη επιθετικού με βαρύ όνομα στο Bernabeu το καλοκαίρι. Επίσης υπάρχει και ο Alvaro Morata στο ροστερ, που είναι ο συνεπέστερος σκόρερ της Ρεάλ φέτος, ωστόσο παραμένει αναπληρωματικός. Έχοντας φτάσει τα 24 του χρόνια, έχουμε την αίσθηση πως δεν θα είναι για πολύ ακόμα στον πάγκο. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τα 30 χρόνια που κουβαλάει στην πλάτη του ο Γάλλος επιθετικός, θα μπορούσαν κάλλιστα να τον φέρουν στην transfer list της Ρεάλ. Η περίπτωση του σίγουρα δεν είναι κακή, ωστόσο τα εξωγηπεδικά του κατορθώματα σίγουρα δεν θα ενθουσιάσουν τον Jurgen.
  2. James Rodriguez: Ένας παίκτης που σίγουρα θα αποχωρήσει από την Real φέτος. Αν και η μεταγραφή του 2014, όταν πήγε στην Real, εξαργυρώνοντας τις εκπληκτικές εμφανίσεις του με την Κολομβία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ποτέ δεν δικαίωσε την επιλογή της Real, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στον πάγκο. Ήδη η United έχει συνδεθεί έντονα με πιθανή μετακίνηση του παίκτη.
  3. Isco: Ίσως ο πιο αμφιλεγόμενος παίκτης αυτή την στιγμή στην Real Madrid. Ποτέ δεν ήταν το τοπ όνομα, ποτέ δεν είχε καπαρωμένη την θέση στην ενδεκάδα, όμως ο εκπληκτικός δεύτερος γύρος που έκανε φέτος του έδωσε το βραβείο του MVP της Real από τους οπαδούς. Όμως αγωνίζεται σε μια θέση που ο ανταγωνισμός είναι ήδη τεράστιος και μία ακόμα προσθήκη παίκτη θα τον κάνει ακόμα πιο μεγάλο. Εξαιρετική περίπτωση, αν μπει στην transfer list, όμως δεν νομίζω να ταιριάξει στο gegenpressing του Γερμανού. Από τους παίκτες που μαρκάρουν… με τα μάτια.
  4. Renato Sanchez: Άλλος ένας παίκτης που δεν δικαιολόγησε τα λεφτά που ξοδεύτηκαν για χάρη του. Ναι μεν, είναι μόλις 20 χρόνων, όμως οι 6 συμμετοχές στην ενδεκάδα για έναν παίκτη που κόστισε 35 εκατομμύρια ευρώ είναι πολύ λίγες. Περίπου 6 εκατομμύρια η συμμετοχή. Σίγουρα είναι μεγάλο ποσό. Ωστόσο μιλάμε για έναν παίκτη με τρομερά χαρακτηριστικά για την ηλικία του, κάτι το οποίο απέδειξε στο περσινό Euro. Η Bayern θα ήταν διαθέσιμη να τον παραχωρήσει με ένα καλό ποσό, καθώς έχει ήδη αποκτήσει τον Sebastian Rudy της Hoffenheim και αναμένεται να ακολουθήσει και ο Leon Goretzka από την Schalke.
  5. Douglas Costa: Ίσως το πιο ρεαλιστικό όνομα της λίστας, αν κρίνουμε από τα ήδη υπάρχοντα δημοσιεύματα. Ένας τρομερός παίκτης, με απίστευτη έκρηξη και ντρίμπλα, ο οποίος μοιάζει να ταιριάζει γάντι στο πλάνο του Klopp. Προς το παρόν κοστολογείται στα 30 εκατομμύρια ευρώ και αυτό είναι από μόνο του ενθαρρυντικό, με βάση τα στοιχεία του παίκτη. Αναμένουμε.
  6. Rafinha Alcantara: Ένας ακόμα παίκτης που ψάχνει ομάδα για να αγωνίζεται ως βασικός, καθώς δεν μπόρεσε να βρει χώρο στην Barcelona. Έχει ακουστεί σε σενάριο με Coutinho και Barcelona ως έμψυχο αντάλλαγμα – εκτός από τα λεφτά – όμως αυτό θα παραμείνει ένα σενάριο.
  7. Arda Turan: Είχε συνδεθεί και παλιότερα με την Liverpool σε μεταγραφικά σενάρια, και τώρα δείχνει να επανέρχεται σιγά σιγά. Ένας παίκτης που έχει πολλά από τα στοιχεία που θέλει ο Klopp, όμως δείχνει να βρίσκεται στην δύση της καριέρας του – γίνεται 31 τον Γενάρη – ωστόσο παραμένει ένας άκρως υπολογίσιμος παίκτης.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το μεταγραφικό παζάρι έχει αρκετές επιλογές φέτος, καθώς έρχεται μεγάλο ξεκαθάρισμα στα ροστερ αρκετών ομάδων.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com