Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έχει γίνει κρούση για Sessegnon λένε οι Ιταλοί

Έχει γίνει κρούση για Sessegnon λένε οι Ιταλοί

Ο δημοσιογράφος του Sky Sports Italy Gianluca Di Martzio, ο οποίος θεωρείται ειδικός σε θέματα μεταγραφών, ισχυρίζεται ότι η Liverpool έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την Fulham για το νεαρό αριστερό μπακ Ryan Sessegnon.

Ο 17χρονος έκανε μία καταπληκτική πρώτη σεζόν στο Craven Cottage και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Premier League.

Ο Sessegnon έκανε 30 εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα της Fulham και ψηφίστηκε στην καλύτερη ομάδα της σεζόν της Championship από τους συνάδελφούς του.

Ο Di Martzio έγραψε στη δική του ιστοσελίδα πως η «Reds» είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του Sessegnon, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Moreno και θα ανταγωνιστεί με τον James Milner για τη θέση του αριστερού μπακ.

Μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός εξτρέμ, πράγμα που θα δώσει λύσεις στον Jürgen Klopp και επιθετικά σε περίπτωση ανάγκης.

Λόγω του νεαρού της ηλικίας του, ο Di Marzio πιστεύει πως δε θα είναι η μόνη μεταγραφή της Liverpool για αυτή τη θέση. Αναφέρει πως ο Benjamin Mendy της Monaco είναι ο πρώτος στόχος του Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com