Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θα δώσουν Μάχη Liverpool – Arsenal για Vazquez;

Θα δώσουν Μάχη Liverpool – Arsenal για Vazquez;

Η Liverpool και η Arsenal θα δώσουν μάχη στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο για τον εξτρέμ της Real Madrid Lucas Vazquez, ο οποίος ενδέχεται να βρεθεί ύπο παραχώρηση εάν αποφασίσουν οι Ισπανοί να δυναμώσουν τα άκρα της επίθεσής τους.

Σύμφωνα με το The Hard Tackle, οι δύο Αγγλικές ομάδες θα συναγωνιστούν και τη Roma η οποία έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο Ισπανό.

Ο Vazquez προέρχεται από τα σπλάχνα της Real και έχει δουλέψει με τον τωρινό προπονητή των «Galacticos» Zinedine Zidane και στην Real Castilla, τη θυγατρική της Real Madrid.

Από τη στιγμή που ο Zidane ανέλαβε την πρώτη ομάδα, ο 25χρονος έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 50 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και έχει βοηθήσει αρκετά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την πορεία μέχρι τον τελικό του Champions League.

Η εμπιστοσύνη που έχει ο Γάλλος προπονητής στον Vazquez είναι μεγάλο εμπόδιο για όποια ομάδα θελήσει να κινηθεί για την απόκτησή του, όμως εάν οι Μαδριλένοι κινηθούν για τον Eden Hazard, τον νούμερο ένα στόχο του Zidane, ο χρόνος του Vazquez θα μειωθεί σημαντικά.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο site, η Liverpool θα κινηθεί για την απόκτησή του εάν τελικά τεθεί ύπο παραχώρηση, καθώς τη φετινή σεζόν η ομάδα έχει δεχθεί κριτική για την έλλειψη ποιοτηκών λύσεων από τον πάγκο, αλλά και μία μεταγραφή τέτοιου βεληνεκούς θα φέρει ενθουσιασμό στους οπαδούς.

Σε αντίθεση με φέτος, η Liverpool έχει Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τη νέα σεζόν. Αυτό σημάινει πως η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί σημαντικά το καλοκαίρι.

Και η Arsenal όμως θα κινηθει ζεστά για τον Vazquez, ειδικά εάν αποχωρήσει ο Alexis Sanchez, κάτι που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Όμως με την παραμονή του Arsene Wenger αβέβαιη, για την ώρα δε γνωρίζουμε περισσότερα για τον τρόπο που θα κινηθούν οι «Gunners» στο μεταγραφικό παζάρι.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com