Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ακόμη αμφίβολο το μέλλον του Sturridge

Ακόμη αμφίβολο το μέλλον του Sturridge

Στον αέρα παραμένει ακόμη το μέλλον του Daniel Sturridge στη Liverpool. O Άγγλος επιθετικός σκόραρε και στο χθεσινό φιλικό απέναντι στη Sydney ωστόσο αγωνίστηκε με πόνο στο ισχύο επί 45 λεπτά και τέθηκε εκτός από τα παιχνίδια της Εθνικής Αγγλίας τον Ιούνιο απέναντι στις Σκωτία και Γαλλία.

Προτεραιότητα του Sturridge είναι να είναι έτοιμος για την έναρξη της προετοιμασίας της Liverpool αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως θα είναι 100% παίκτης της Liverpool μέχρι τότε. Ερωτηθείς ο Klopp μετά το χθεσινό παιχνίδι αν θέλει να μείνει ο Sturridge απάντησε : «Αυτή δεν είναι η ερώτηση και δεν είναι για εδώ. Οτιδήποτε πω θα είναι επικεφαλίδα και δεν θέλω άλλους τίτλους  στις εφημερίδες μετά τη σεζόν μου αρκού αυτοί μέσα στη χρονιά» ενώ ο Γερμανός δεν αρνήθηκε πως ήδη έχουν συζητηθεί κάποια πράγματα τόσο με το Sturridge όσο και με τους εκπροσώπους του.

Με τον παίκτη να έχει ακόμη 2 χρόνια συμβόλαιο μένει να δούμε ποια θα είναι η στάση της ομάδας και του προπονητή του στο θέμα της παραμονής του.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com