Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προσεχώς σεντόνι στο Anfield!

Προσεχώς σεντόνι στο Anfield!

Την επιστροφή της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση πανηγυρίζει η Liverpool μετά τη νίκη με 3-0 επί της Middlesbrough! Η Liverpool διατήρησε την παράδοση να κερδίζει τα παιχνιδια της εντός έδρας την τελευταία αγωνιστική επί εποχής Premier League και κατάκτησε την 4η θέση του πρωταθλήματος καθώς η Manchester City επιβλήθηκε άνετα της Watford στο Λονδίνο. Μάλιστα θα βρίσκεται και στους ισχυρούς της κλήρωσης στον προκριματικό γύρο των play off καθώς η Csska Moskva κράτησε τη δεύτερη θέση στη Ρωσία με τη νίκη της σήμερα επί της Anzi και θα βρίσκεται στους αδύναμους της κλήρωσης με τη Zenit που είχε μεγαλύτερη βαθμολογία από τη Liverpool να υποβιβάζεται στη διοργάνωση του Europe League. Το ματς :
Ά ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Ιδιαίτερα αγχωτικό αλλά με ιδιαίτερα ευχάριστο τρόπο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο στο Anfield. Η Liverpool φαινόταν νευρική και προφανώς έμαθε και ότι Arsenal και City είχαν προβαδίσματα ασφαλείας πράγμα που ευλόγως έφερε έναν εκνευρισμό και στο γήπεδο αλλά και στους παίκτες. Η Liverpool δοκίμαζε κυρίως εκτός έδρας σουτ καθώς δυσκολευόταν να φθάσει μέσα στην περιοχή. Στο 7′ ο Clyne μέσα από την περιοχή σούταρε πολύ άουτ παράλληλα από το τέρμα ενώ αργότερα από σέντρα του Milner και κεφάλια του Firmino η μπάλα στρώθηκε στο Wijnaldum που σούταρε δυνατά στα σώματα στο 17′. Το σουτ του Can στο 21′ Εκτός περιοχής πήγε λίγο άουτ από τη συμβολή και αμέσως μετά ή Middlesbrough ζήτησε πέναλτι σε πτώση του Bamford αλλά αδίκως καθώς ο Άγγλος επιθετικός είχε ήδη αρχίσει να πέφτει και η επαφή του Lovren δεν ήταν ικανή να τον κατεδαφίσει. Στο 23′ ο Guzan μπλόκαρε ένα σουτ του Coutinho και στο 34′ μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Sturridge βρήκε λίγο χώρο μέσα στην περιοχή και σούταρε άουτ. Η Liverpool βρήκε τη λύση στο έξτρα λεπτό των καθυστερήσεων με τον Wijnaldum να εκμεταλλεύεται την επαφή του Sturridge στη μπάλα, να μπαίνει από δεξιά και με τρομερό σουτ να νικά τον Guzan στην κλειστή γωνία ψηλά, φέρνοντας έκρηξη πανηγυρισμών στο Anfield και ξέσπασμα του Klopp στέλνοντας τις δύο ομάδες με 1-0 στα αποδυτήρια. Ήταν το πρώτο γκολ με τη νέα φανέλα και μακάρι να ακολουθήσουν πολλά αλλα τέτοια παρόμοιας ομορφιάς!

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά καθώς στο 51′ ο Coutinho με πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ σημάδεψε την ανάποδη γωνία και με το τρίτο του απευθείας φάουλ φέτος έκανε το 2-0 διώχνοντας όλα τα σύννεφα άγχους από τον αγωνιστικό χώρο και τις κερκίδες του Anfield. Αμέσως μετά μετα απο σέντρα του Milner το πρώτο σουτ του Sturridge κόντραρε στα σώματα και το δεύτερο σουτ του Clyne πήγε απελπιστικά άουτ. Στο 56′ μετά από κόντρα επίθεση που δεν έγινε η καλύτερη επιλογή στην πάσα εκείνη έφθασε στον Lallana απο επαφή του Wijnaldum και εκείνος πλάσαρε για το 3-0. Μετά το 3-0 το παιχνίδι απέκτησε τελείως διαδικαστική φυση με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν ιδιαίτερες στιγμές. Η Middlesbrough παραλίγο να βρει το γκολ της τιμής με τον Bamford σε τετ α τετ να πλασάρει αλλά το Mignolet να βρίσκει ελάχιστα τη μπάλα και να τη στέλνει κόρνερ. Το παιχνίδι κύλησε χωρίς κάτι άλλο αξιοσημείωτο και τη Liverpool μετα απο 3 διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα στο Anfield να παίρνει την πλέον καθοριστική νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα και να κλείνει με θετικότατο τροπο μια σεζόν με ιδιαίτερες δυσκολίες. Πλεον μπορούμε να ευχηθούμε σε ολους καλό καλοκαίρι και πως να μην είναι καλό με την ομάδα μας να βγάζει ξανά το σεντόνι ενόψει Champions League!

YNWA!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com