Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κόντα σε συμφωνία για Grey;

Κόντα σε συμφωνία για Grey;

Κοντά στην απόκτηση του Demarai Grey από τη Leicester City φέρνει τη Liverpool δημοσίευμα της Sunday Mirror. To δημοσίευμα παρουσιάζει τη Liverpool βέβαιη για την απόκτηση ενός παίκτη που δεν είναι ευχαριστημένος στο King Power Stadium και έχει κερδίσει και το ενδιαφέρον και της Tottenham και της Everton.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το κόστος ανέρχεται κάπου στα 12.000.000 λίρες για τον πρώην παίκτη της Birmingham που είχε αποκτηθεί με 3.500.000 λίρες από τις «Αλεπούδες». Βέβαια, η ίδια εφημερίδα είχε παρουσιάσει τους Reds κοντά σε συμφωνία και με τον Robertson της Hull αλλά και τον Michael Keane της Burnley, 2 ονόματα τα οποία αυτή τη στιγμή δεν βρίσκονται ουσιωδώς στο προσκήνιο.

Από την άλλη μεριά, ο Grey θα μπορούσε να είναι μία καλή λύση ροτέισον για τα πλάγια της μεσαίας γραμμής από τη στιγμή που ο Klopp μάλλον θα αποκτήσει και έναν παίκτη για τα αριστερά της μεσαίας γραμμής ενώ η φημολογούμενη τιμή είναι καλή συναρτήσει τς ηλικίας και του πρωταθλήματος του παίκτη. Καλό είναι όμως να μην είμαστε βέβαιοι ακόμη για αυτή τη μετακίνηση και ας έχει ένα λογικό υπόβαθρο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com