Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Αχρείαστο να βάζουμε ταμπέλα τελικού στο παιχνίδι»

Klopp: «Αχρείαστο να βάζουμε ταμπέλα τελικού στο παιχνίδι»

Ως αχρείαστη χαρακτήρισε o Jurgen Klopp την ανάγκη του να μπει κάποια βαρυσήμαντη ταμπέλα στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Middlesbrough. Η Liverpool χρειάζεται το τρίποντο για να σιγουρέψει την θέση της στην τετράδα, όμως αυτό δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με τον τρόπο αντιμετώπισης του παιχνιδιού συγκριτικά με τα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν, σύμφωνα με τον Γερμανό τεχνικό.

«Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να βάλουμε ταμπέλες σε αυτό το παιχνίδι, ότι είναι τελικός κυπέλλου ή μουντιάλ ή ότι είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι εδώ και πόσα χρόνια ή το οτιδήποτε» είπε στο σάιτ της ομάδας ο Klopp. «Είναι ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Και αν πραγματικά – και το ξέρω ότι το κάνουμε – περιμένουμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε νικητές, ποια είναι η διαφορά τώρα;»

«Πάντα έχουμε αυτήν την πίεση. Ότι θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, να κάνουμε τα σωστά πράγματα, να αμυνθούμε σωστά, να οργανωθούμε σωστά και να κάνουμε φάσεις και γκολ. Επομένως δεν μιλάμε για μεγάλη διαφορά ώστε να χρειαζόμαστε ειδική υποκίνηση. Στο τέλος, εμείς πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο και είμαι χαρούμενος που έχω μια ομάδα ικανή να κάνει κάτι τέτοιο.»

Ο Klopp πάντως δηλώνει ότι έχει συνηθίσει πια η τελευταία ημέρα της σεζόν να συνδέεται πάντα με κάποιο παιχνίδι σημασίας για τον σύλλογο, είτε όταν βρισκόταν σε Mainz και Dortmund, είτε τώρα στη Liverpool.

«Δεν είναι έκπληξη για μένα, γιατί σε 17 χρόνια που δουλεύω ως προπονητής, πιθανώς αυτό μου χει συμβεί στα 15 από αυτά τουλάχιστον. Συγγνώμη, αλλά όσο είμαι μέρος αυτού του συλλόγου πιθανότατα να συνεχίσει να γίνεται και τα επόμενα χρόνια! Όλα είναι καλά όμως, είναι κάτι που πρέπει να περιμένεις από μία σεζόν, ότι πρέπει να παλέψεις ως το τέλος της και αυτό κάνουμε κι εμείς» κατέληξε ο Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com