Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Aulas: «Έχουμε πρόταση απ’την ομάδα της καρδιάς του Lacazette!»

Aulas: «Έχουμε πρόταση απ’την ομάδα της καρδιάς του Lacazette!»

Ως σίγουρη έχουν την πώληση του Alexandre Lacazette από τη Lyon το καλοκαίρι που πλησιάζει οι Γάλλοι. Τα σενάρια για τον Γάλλο σέντερ φορ δίνουν και παίρνουν εδώ και πολύ καιρό, όμως ήρθε χθες με δηλώσεις του ο πρόεδρος των «Lyonnais», Jean-Michel Aulas, να δώσει κι άλλη τροφή στις φήμες. Ο Γάλλος επιχειρηματίας μίλησε για πρόταση που υπάρχει για τον Γάλλο επιθετικό από ομάδα του εξωτερικού, την οποία χαρακτήρισε μάλιστα ως «την ομάδα της καρδιάς του Lacazette», χωρίς βέβαια να την ονοματίζει!

«Ο Alex έχει μία καλή επιλογή από μία ομάδα που βρίσκεται στην καρδιά του» δήλωσε ο Aulas. «Αν η ομάδα της καρδιάς του καλύψει και τις απαιτήσεις μας – όπως έκανε η Barcelona με τον Umtiti την περασμένη σεζόν – τότε όλα θα πάνε καλά. Αλλιώς, εξαρτάται από τις άλλες μας δουλειές το τι θα γίνει με την περίπτωσή του. Αλλά αν κάποιος παίκτης νιώσει ποτέ ότι αυτός ο σύλλογος δεν είναι όσο μεγάλος πρέπει γι’αυτόν τότε θα βρούμε κι εμείς παίκτες εξίσου καλούς που έχουν όμως τον σωστό τρόπο σκέψης.»

Πολλά δημοσιεύματα εμπλέκουν την Arsenal με τον Γάλλο επιθετικό, λόγω της ύπαρξης και του Arsene Wenger αλλά και των λοιπών Γάλλων του ρόστερ, όμως ο ίδιος ξεκαθάρισε πως η νέα του ομάδα πρέπει να βρίσκεται στο Champions League. Επομένως, σε περίπτωση που οι «Gunners» δεν καταφέρουν να… κλέψουν την τέταρτη θέση από τη Liverpool την τελευταία αγωνιστική, τότε κατά πάσα πιθανότητα βγαίνουν εκτός παιχνιδιού διεκδίκησης του Γάλλου διεθνή.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com