Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Lucas: «Για Πάντα Κομμάτι Της Ζωής Μου Η Liverpool»

Lucas: «Για Πάντα Κομμάτι Της Ζωής Μου Η Liverpool»

Ο Lucas Leiva βραβεύτηκε στα LFC Players’ Awards με το βραβείο Ειδικής Αναγνώρισης και μίλησε στο Liverpoolfc.com για την επέτειο των δέκα χρόνων του στην ομάδα, τον σύλλογο, καθώς και τα επόμενα κρίσιμα ματς.

«Είναι ένα υπέροχο βραβείο – είμαι πραγματικά περήφανος» δήλωσε στην αρχή.

«Θέλω να ευχαριστήσω την Liverpool για την ευκαιρία που μου έδωσε να παίξω σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ. Το να παίζω εδώ για δέκα χρόνια είναι ένα τεράστιο επίτευγμα για μένα. Μοιάζει να πέρασε πολύς καιρός, μα η αλήθεια είναι πως πέρασε πολύ γρήγορα. Φυσικά υπήρχαν και δύσκολες στιγμές όπου ο χρόνος κυλούσε λίγο πιο αργά, αλλά συνολικά, ήταν πολύ θετικό – έμαθα πολλά πράγματα και βελτωθήκα σαν ποδοσφαιριστής και σαν άνθρωπος. Η Liverpool είναι μια οικογένεια. Νιώθω πως έκανα πολλούς φίλους οι οποίοι θα είναι για πάντα κομμάτι της ζωής μου. Γι΄αυτό είμαι ευγνώμων»

Μιλώντας για τα επόμενα ματς, ανέφερε: «Είναι δύο τελικοί, τους οποίους πρέπει να κερδίσουμε για να βγούμε στο Champions League. Για μένα, το ξεκίνημα της χρονιάς ήταν δύσκολο, όμως ήξερα πως θα είχα τη ευκαιρία μου μέσα στην χρονιά – είναι φυσιολογικό, τραυματισμοί έρχονται και ο προπονητής χρειάζεται διαφορετικού τύπου παίκτες. Εγώ προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα όπως μπορώ και τα επόμενα δύο ματς έιναι πολύ σημαντικά. Ελπίζω να τα κερδίσουμε»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com