Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν ανησυχεί για Can o Klopp

Δεν ανησυχεί για Can o Klopp

Μπορεί η Liverpool να μην έχει φθάσει ακόμη σε συμφωνία με τους εκπροσώπους του Emre Can για ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη ωστόσο ο Jurgen Klopp κάθε άλλο παρά ανήσυχος παρουσιάζεται επί του θέματος. Παράλληλα,  δήλωσε πως ο Can έχει δει 250 φορές το γκολ του απέναντι στη Watford.

« Μετά το ψαλιδάκι του όλοι θέλουν να μείνει. Νομίζω δεν είναι μυστικό πόσο μου αρέσει ο Emre. Tου αρέσει η ομάδα και αυτή η κατάσταση είναι απολύτως φυσιολογική. Είμαστε σε συζητήσεις και δεν υπάρχει καμία πίεση. Είναι δύο συνεργάτες με εξαιρετικό σεβασμό ο ένας για τον άλλον. Αν μπορούμε να κρατήσουμε τους καλούς μας παίκτες είναι δείγμα της εξέλιξης και αυτό είναι καλό. Είμαι πολύ θετικός.» είπε ο Klopp προτού μιλήσει για το γκολ στο Vicarage Road :

« O Emre έχει δει το γκολ του περίπου 250 φορές στο iPad.  Το γκολ ήταν πολύ σημαντικό και το άξιζε διότι πάντα δούλευε πολύ σκληρά. Πάντα έχει φανταστική στάση που αγαπώ περισσότερο από όλα. Τώρα το πλάνο είναι να σκοράρουμε ένα πιο απλό γκολ. Θα έχει νόημα αν το κάνουμε. Απέναντι στην Crystal Palace είχαμε μία από τις καλύτερες επιθετικές μας κινήσεις αλλά η μπάλα βρήκε στη γάμπα του. Τώρα πια που δεν έχει τα προβλήματα στη γάμπα για τα οποία έχουμε μιλήσει νομίζω τον βοηθά πολύ.» συμπλήρωσε ο Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com