Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πολύ πιθανή νέα επέκταση του Anfield

Πολύ πιθανή νέα επέκταση του Anfield

Την απόφαση να επεκτείνει εκ νέου το Anfield και αυτή τη φορά την Anfield Road End φέρεται πως έχει πάρει η διοίκηση των Reds. Ένα σχέδιο, το οποίο συζητείται εδώ και χρόνια, από τότε δηλαδή  που η FSG αποφάσισε να μεγαλώσει τη χωρητικότητα του Anfield αλλά εξ’αρχής είχε προταθεί επικουρικά σε σχέση με την επέκταση της Main Stand που αποτελούσε τον πυλώνα του σχεδίου και πράγματι ανακαινίστηκε και επεκτάθηκε.

Η FSG πλέον έχει αρχίσει να ερευνά το πως και πότε μπορεί να γίνει μία επέκταση και της Anfield Road End ενώ η άδεια για κατάθεση σχεδίου ανάπλασης εκπνέει τον Αύγουστο του 2019. Από αυτή την προθεσμία δεν πιέζεται αυτή τη στιγμή η διοίκηση της ομάδας που μελετά το οικονομικό μοντέλο που θα στηρίξει αυτή την επένδυση.

Η επέκταση του τμήματος αυτού του γηπέδου που φιλοξενεί και τους εκδρομείς φίλους των φιλοξενούμενων στο Anfield σίγουρα θα επιφέρει πώληση περισσότερων εισιτηρίων διαρκείας ωστόσο ενδέχεται να αυξήσει και άλλο τις τιμές των εισιτηρίων κάτι που ανοίξει ξανά «τον ασκό του Αιώλου» για ένα θέμα που μαστίζει το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένοντα εξελίξεις καθώς η πρόθεση για δεύτερη επέκταση του Anfield είναι δεδομένη ωστόσο αυτό είναι μόνο το ένα στοιχείο της υπόθεσης. Όσον αφορά στο πως θα διεκπεραιωθεί οικονομικά αλλά και πολεοδομικά το σχέδιο αυτό αναμένουμε εξελίξεις τις οποίες και θα σας μεταφέρουμε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com