Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θέλει να παίζει τακτικά αν μετεγγραφεί ο Brandt

Θέλει να παίζει τακτικά αν μετεγγραφεί ο Brandt

Ο Julian Brandt αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς στόχους του Jurgen Klopp για την ενίσχυση των «φτερών» της ομάδας. Ο Γερμανός εξτρέμ, ο οποίος φέρεται να απασχολεί και την Bayern Munchen, μίλησε για το βασικό κίνητρο να επιλέξει μία ομάδα αν φύγει από την Bayer Leverkuzen.

« Ασφαλώς αν αλλάξεις ομάδες δεν είναι εγγυημένο πως θα παίξεις. Και πιστεύω πως είναι σημαντικό να παίξω πολλά παιχνίδια του χρόνου και αυτή είναι η περίπτωση εδώ στη Leverkuzen» δήλωσε σχετικά ο Γερμανός εξτρέμ αναφερόμενος ασφαλώς στην ανάγκη τακτικού χρόνου συμμετοχής λόγω και του Πγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας το 2018.

Με την Bayern Munchen να έχει στο ρόστερ της παίκτες όπως ο Robben, o Ribery, o Douglas Costa και ο Kingsley Coman η δήλωση αυτή ερμηνεύεται από κάποιους ως απόρριψη από μεριάς του παίκτη προς τους Βαυαρούς. Επειδή όμως αφενός ο Costa μάλλον θα αποχωρήσει ενώ οι Robben και Ribery έχουν μεγαλώσει και αφετέρου όταν μιλάμε για Γερμανούς παίκτες η ομάδα του Μονάχου θα έχει σχεδόν πάντα το πάνω χέρι καλύτερα ας αποφύγουμε τέτοιες «επικίνδυνες» ερμηνείες.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com