Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Lucas: «Ελπίζω τώρα να έρθουν και γκολ!»

Lucas: «Ελπίζω τώρα να έρθουν και γκολ!»

Ένας απ’τους ανέλπιστους πρωταγωνιστές της Liverpool τον τελευταίο καιρό είναι ο Lucas Leiva. O Βραζιλιάνος μέσος των «Reds» έχει μοιράσει 3 ασίστ στα τελευταία 5 παιχνίδια του ως βασικός, δίνοντας πολύ σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα. Η τελευταία μάλιστα ασίστ στον Emre Can ήταν κάτι δουλεμένο στην προπόνηση, γεγονός που ικανοποίησε ιδιαίτερα τον 30χρονο, ο οποίος τώρα κοιτάζει να συνδράμει και αλλιώς. Πως; Σκοράροντας!

«Το χουμε δουλέψει πολύ ως κίνηση» είπε. «Προσπαθώ να βελτιωθώ πολύ στα στοιχεία του παιχνιδιού μου και ελπίζω μετά να ακολουθήσουν και γκολ! Ξέρω τι θέλει ο προπονητής μου από εμένα, το να βελτιωθώ στις ασίστ μου και το ότι βγήκε αυτό στο γήπεδο είναι καλό.»

Η νίκη στο Vicarage Road ήταν πολύ κρίσιμη για την μάχη της τετράδας και ο Lucas το αναγνωρίζει, μιας και δείχνει πόσο πολύ θέλουν να κερδίσουν αυτή τη μάχη.

«Άλλο ένα μεγάλο αποτέλεσμα εκτός έδρας για εμάς, απέναντι σε μία δυνατή ομάδα και ακόμα καλύτερα, σε ένα σαββατοκύριακο που οι άλλες ομάδες έχασαν βαθμούς, πράγμα που βάζει την κατάσταση στα χέρια μας. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, ειδικά μετά την ήττα από την Crystal Palace και ήταν ωραία που δείξαμε ότι την θέλαμε, ακόμα κι αν χρειάστηκε τύχη στο τέλος. Τρία παιχνίδια ακόμα και ελπίζω να πάρουμε τις νίκες που χρειάζονται για να καταλάβουμε αυτή τη θέση του Champions League» κατέληξε ο Lucas.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com