Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για Wisdom η Derby

Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για Wisdom η Derby

Επιβεβαίωση είχαμε από τον προπονητή της Derby County, Gary Rowett, ότι η ομάδα του θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον αμυντικό της Liverpool, Andre Wisdom. O Άγγλος διεθνής βρίσκεται αυτή τη στιγμή δανεικός στην Red Bull Salzburg της Αυστρίας, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στη Liverpool το καλοκαίρι, μόνο και μόνο για να παραχωρηθεί οριστικά από τους «Reds», μιας και δεν υπολογίζεται από τον Jurgen Klopp.

Η Red Bull θέλει να ανανεώσει τον δανεισμό του 23χρονου, όμως η Liverpool θέλει πώληση του παίκτη με μία τιμή κοντά στα 4 εκατομμύρια και κάπου εκεί είναι που εμφανίζεται η Derby County. H ομάδα των Midlands είχε αποκτήσει ως δανεικό τον Wisdom την σεζόν 2013-14 και σύμφωνα με τον Rowett θέλει να τον κάνει ξανά δικό της, αν και δύσκολα να καλύψει τις αρχικές απαιτήσεις της Liverpool.

«Είναι δυνατός, αθλητικός και μπορεί να παίξει στην Premier League στο μέλλον» δήλωσε ο Rowett «Επομένως είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στα θέλω μας. Τα πρόσφατα δημοσιεύματα ίσως χρησιμεύουν στο να αυξήσουν τις απαιτήσεις τους για τον παίκτη και σίγουρα είναι λίγο παραπάνω απ’ όσα κοιτάμε να δώσουμε για μεταγραφική ενίσχυση. Τις επόμενες βδομάδες θα δείτε πολλά ονόματα, αλλά εμείς κοιτάμε πάντα να κάνουμε τις κινήσεις μας ήσυχα και με μεθοδικότητα. Αν δεν μπορούμε και αρχίσουν να ξεφεύγουν τα δημοσιεύματα, τότε κάποιες υποθέσεις απλά τις αφήνουμε στην ησυχία τους» κατέληξε ο προπονητής της Derby.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com