Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χάσμα μεταξύ Palace και Liverpool για Sakho

Χάσμα μεταξύ Palace και Liverpool για Sakho

Απρόθυμη να πλησιάσει τα 30.000.000 λίρες που ζητά η Liverpool για την παραχώρηση του Mamadou Sakho είναι η Crystal Palace όπως τουλάχιστον προκύπτει από δηλώσεις του προέδρου των Eagles, Steve Parish.

O Parish μιλώντας στο BT Sport τόνισε πως η ομάδα του θα είναι λογική στην ερχόμενη μετεγγραφική περίοδο : « Θα θέλαμε πολύ να κρατήσουμε τον Sakho διότι έχει πάιξει σπουδαίο μέρος στο που είμαστε τώρα. Είναι ηγέτης, φανταστικός παίκτης και θα θέλαμε να κάνουμε μόνιμη αυτή τη συμφωνία. Αλλά δύο μεριές κλείνουν μία συμφωνία και η καθεμία πρέπει να είναι λογική. Οπότε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι λογικό θα το κάνουμε. Πρέπει να κάνουμε κάποιες κινήσεις το καλοκαίρι. Σπάσαμε όλα τα ρεκόρ μας στις δύο τελευταίες περιόδους με βάση τα ποσά που ξοδεύτηκαν για παίκτες. Ξοδέψαμε 40.000.000 λίρες τον Ιανουάριο, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα κα δεν μπορούμε να το κάνουμε συνέχεια. Πρέπει να είμαστε λογικοί. Απαιτείται ένας πρόθυμος πωλητής και ένας πρόθυμος αγοραστής. Δεν μπορώ να κάνω τη Liverpool να πουλήσει. Δεν έχει βλάψει τον εαυτό του ή τη δυνατότητα της Liverpool να κάνει καλή συμφωνία αλλά θα δούμε τι θα συμβεί» δήλωσε ο Parrish.

Με άλλα λόγια, ο πρόεδρος της Palace πέταξε το μπαλάκι στη Liverpool να αποφασίσει με βάση τις απαιτήσεις και τη διαλλακτικότητά της ως προς αυτές για το αν θα επιτευχθή νέα συμφωνία.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com