Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Τα κριτήρια επιλογής του Lacazette

Τα κριτήρια επιλογής του Lacazette

Τα κριτήρια επιλογής της επόμενης κίνησης στην καριέρα του αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο UEFA.com ο παίκτης της Lyon και εδώ και αρκετό καιρό φημολογούμενος στόχος της Liverpool, Alexandre Lacazette.

O 25χρονος επιθετικός, που φέτος μετράει 31 γκολ σε 40 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα, έθεσε επί τάπητος τις προτεραιότητές του, τις οποίες δεν αποκλείεται να καλύπτει και η Liverpool.

«Αυτό το καλοκαίρι θα κοιτάξω για κάτι καινούργιο, μία δόση φρέσκου αέρα, πάντα με την λογική να εξελίσσομαι ως παίκτης και προσωπικότητα» είπε ο Lacazette. «H ομάδα που θα πάω πρέπει να βρίσκεται στο Champions League και να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Να πασάρει την μπάλα, να μην την πετάει απ’την μία περιοχή στην άλλη με βαθιές μπαλιές. Να μην κλωτσάει και να παίζει βιαστικά. Αυτό δεν θα δουλέψει με εμένα.»

Η Liverpool είναι μία ομάδα που έχει δομηθεί από τον Jurgen Klopp για να παίζει όμορφο και στρωτό ποδόσφαιρο. Για την ώρα, το δεύτερο κριτήριο του Lacazette, αυτό του Champions League, δεν έχει κριθεί, όμως με το μικρό προβάδισμα που έχουν έναντι των αντιπάλων τους οι «Reds», είναι στο χέρι τους να βρίσκονται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του χρόνου και να αποτελέσουν έναν καλό προορισμό για παίκτες όπως ο Lacazette, αν και εφόσον πάντα δείξουν ενδιαφέρον γι’αυτόν.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com