Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Garrity: «Πρέπει να γίνει εντυπωσιακός ο Wilson για να κερδίσει τον Klopp»

Garrity: «Πρέπει να γίνει εντυπωσιακός ο Wilson για να κερδίσει τον Klopp»

Την περίπτωση του Harry Wilson, επιθετικού της ομάδα U23 της Liverpool, ανέλυσε σε συνέντευξή του ο προπονητής της ομάδας, Mike Garrity. O Wilson, διεθνής με την εθνική ομάδα αντρών της Ουαλίας, δεν έχει κερδίσει ακόμα θέση στο rotation του Jurgen Klopp, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σταθερά στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας στο Melwood και ο Garrity θεωρεί πως πρέπει να γίνει εντυπωσιακός για να κερδίσει εντελώς την προσοχή και την εμπιστοσύνη του Γερμανου τεχνικού.

«Είναι σταθερός στις εμφανίσεις του με την U23, με ασίστ και γκολ στο ενεργητικό του» δήλωσε ο Garrity. «Και τον αναγνωρίζουν και στο Melwood, έχει κάνει την μετάβαση εκεί και πάει καλά. Ο Harry έχει βοηθήσει την U23 με πολλούς τρόπους και δυναμώνει σε κάθε μέρος του παιχνιδιού του. Είναι άλλο ένα παιδί με το κεφάλι χαμηλά και τα πόδια να πατάνε στο έδαφος γερά. Πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και να δουλεύει τα δυνατά του σημεία και να γίνει εντυπωσιακός σε αυτά για να κερδίσει τον Klopp και με λίγη τύχη θα κάνει το επόμενο βήμα.» 

Ο Wilson έχει δώσει πάντως και με το παραπάνω τα διαπιστευτήριά του τη φετινή σεζόν, μετρώντας ήδη 28 γκολ με τη φανέλα της U23 ομάδας του συλλόγου.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com