Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Σπουδαία η επιστροφή του Lallana»

«Σπουδαία η επιστροφή του Lallana»

Ο Adam Lallana επιστρέφει κατά πάσα πιθανότητα στην αγωνιστική δράση απέναντι στη Watford μετά από περίπου ένα μήνα απουσίας λόγω του μυικού τραυματισμού που υπέστη με την εθνική Αγγλίας.

Ο Ragnar Klavan, ο οποίος και αυτός θα επιστρέψει μάλλον για το παιχνίδι της Δευτέρας, μίλησε για την επιστροφή του συμπαίκτη του : « Θα είναι σπουδαίο.  Όποιος παίκτης έρχεται τον χρειαζόμαστε και δίνει επιλογές στην ομάδα. Η ταχύτητα και η ικανότητά του στο παιχνίδι είναι ζωτικές για εμάς. Πραγματικά καλός παίκτης και καλό άτομο. Θα μας βοηθήσει ιδιαίτερα, ειδικά με με τέσσερα παιχνίδια να μένουν.» είπε ο Εσθονός αμυντικός που μίλησε και για τη δική του επιστροφή στο τερέν μετά από ενα μικρό πρόβλημα στους συνδέσμους που τον κράτησε εκτός των τελευταίων δύο παιχνιδιών :

« Είναι καλύτερα τώρα. Ξεκίνησα να προπονούμαι με την ομάδα και μοιάζει καλά. Ποτέ δεν ξέρεις στη ζωή αλλά σίγουρα είναι καλύτερα τώρα. Έχω προπονηθεί και με την ομάδα και με το γυμναστή. Όλα πάνε σύμφωνα με το πλάνο οπότε αυτό είναι όμορφο.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com