Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με Gerrard και άλλους 3 «παλιόφιλους» στο Sydney!

Με Gerrard και άλλους 3 «παλιόφιλους» στο Sydney!

Μετά από επίσημη επιβεβαίωση του συλλόγου, ο Steven Gerrard, o Jamie Carragher, o Daniel Agger και ο Steve McManaman θα ακολουθήσουν την ομάδα του Jurgen Klopp και θα αγωνιστούν στο φιλικό της Liverpool με τη Sydney FC, που θα γίνει στις 24 Μαΐου στην ομώνυμη πόλη της Αυστραλίας!

Το φιλικό παιχνίδι, που θα γίνει λίγες ημέρες πριν τα επίσημα γενέθλια του συλλόγου, ο οποίος γίνεται 125 ετών στις 3 Ιουνίου, θα συνδυαστεί με τους εορτασμούς αυτής της περίστασης. Διάφορες εκδηλώσεις θα γίνουν εκείνες τις ημέρες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ίσως να δούμε και νέα εμφάνιση με το επετειακό σήμα στο στήθος.

«Θα είναι τιμή μου να φορέσω την κόκκινη φανέλα ξανά και να παίξω με ένα απίστευτο σύνολο από καταπληκτικούς συμπαίκτες.» δήλωσε ο Gerrard. «Αυτό είναι όλα όσα αντιπροσωπεύει η Liverpool, το να γιορτάζεις την οικογένεια που υπάρχει εδώ και 125 χρόνια. Οι φίλοι μας στην Αυστραλία πάντα μας δίνουν θερμό καλωσόρισμα και θα είναι απίστευτο συναίσθημα να δούμε το ANZ Stadium να γίνεται κατακόκκινο στις 24 Μαΐου.«

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com