Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προβληματίζει η πρόθεση της διοίκησης για Lucas

Προβληματίζει η πρόθεση της διοίκησης για Lucas

Ο Lucas Leiva φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια παραμονής στο Anfield και ως είθισται (μετά από 10 χρόνια παρουσίας σε έναν σύλλογο) δικαιούται και εκείνος ένα παιχνίδι testimonial όπως λέγεται ως ευχαριστία και αναγνώριση της προσφοράς του στο σύλλογο.

Βέβαια, όπως προκύπτει από πληροφορίες, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει σχέδιο για τέτοιο παιχνίδι προς τιμήν του Lucas αλλά απλά σχεδιάζεται ένα πάρτι προς τιμήν του Βραζιλιάνου. Κάτι απαράδεκτο αν αναλογιστεί κανείς πως μόνο οι Arthur Riley (Νότιος Αφρική, 1925-1940), Berry Nieuwenhuys (Νότιος Αφρική, 1933-1947), Bruce Grobbelaar (Ζιμπάμπουε, 1981-1994) και Jan Molby (Δανία, 1984-1996) από ξένους έμειναν περισσότερα χρόνια στο σύλλογο από το Βραζιλιάνο εδώ και 125 χρόνια ζωής των «Κόκκινων» της Αγγλίας.

Άσχετα αν κάποιος τον εκτιμά ή όχι αγωνιστικά, είναι αδιανόητο να αμφισβητείται η πίστη του καθώς και η ετοιμότητα προς υπηρεσία του καθώς σε διαφορετική περίπτωση δύσκολα θα έμενε τόσα χρόνια στην ομάδα. Η προσφορά ενός παίκτη σε ένα σύλλογο θα έπρεπε να κρίνεται με διάφορα κριτήρια αλλά σίγουρα όχι με την εμπορικότητα ή μη του ονόματος του.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com