Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η συνέντευξη τύπου του Klopp

Η συνέντευξη τύπου του Klopp

Όσον αφορά στη Dortmund : « Δεν νομίζω πως ότι πω είναι σημαντικό. Όλοι αντιλαμβάνονται πως ήταν μία δύσκολη στιγμή για μένα διότι δεν ξέρω πόσο συχνά ήμουν στο ξενοδοχείο με την ομάδα της Dortmund. Ξέρω τη διαδρομή. Πολλοί φίλοι μου ήταν εκεί. Ανησήχυσα για εκείνους. Μετά όσες πληροφορίες λαμβάνεις αντλαμβάνεσαι πόσο σοβαρό ήταν. Δεν ήθελα να τους ζαλίσω με τις ερωτήσεις μου τις ανόητες και περίμενα όπως όλος ο κόσμος. Το τελευταίο που με ενδιέφερε ήταν το παιχνίδι. Μπορώ να καταλάβω 100% και τις δύο μεριές και πως δεν υπήρχε άλλη ημερομηνία για το παιχνίδι. Είμαι περήφανος για την Borussia Dortmund διότι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Είδα στο πρόσωπο των παλιών μου παικτών το σοκ και ήταν πολύ δύσκολο. Θα πάρει χρόνο να το διαχειριστούν. Είμαι σίγουρος, πως οι άνθρωποι που λαμβάνουν τις αποφάσεις αν ήταν στο λεωφορείο δε θα έπαιζαν το παιχνίδι. Αν δεν είσαι στο λεωφορείο δεν φαντάζεσαι πως είναι πραγματικά. Είμαι όπως όλοι οι άλλοι οπαδοί του κόσμου με μόνη διαφορά ότι τους γνωρίζω.»

Όσον αφορά τις υποψηφίοτητες των βραβείων : «Δεν είναι μέσα; (σ.σ ο Mane). Ποιος αποφασίζει τις υποψηφιότητες; Όλοι οι παίκτες; Είναι δική τους απόφαση. Όλοι οι υποψήφιοι είναι καλοί παίκτες.»

Όσον αφορά στους Henderson/Lallana : « Για τον Hendo ήταν ξεκάθαρο από την αρχή πως δεν υπήρχε συγκεκριμένο διάγραμμα. Ακόμη περιμένουμε. Δε νιώθει κάτι τώρα αλλά πρέπει να κάνουμε βήματα ώστε να είναι μέρος της ομαδικής προπόνησης. Μπορεί να προπονηθεί την επόμενη βδομάδα ή σε δύο εβδομάδες. Είμαι σίγουρος πως μπορεί ακόμη να έχει κάποια παιχνίδια. Ο Adam θα επιστρέψει στην προπόνηση μετά το παιχνίδι με την Crystal Palace.»

Όσον αφορά στην ασφάλεια : « Δεν ανησυχώ για αυτό. Κάνουμε 100% ότι μπορούμε. Όλοι δουλεύουν για να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.»

Όσον αφορά στην επιρροή των Βραζιλιάνων στο Stoke : « Όλη η ομάδα έπαιξα καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν πολύ καλό αυτό. Είναι οι καλύτεροι φίλοι και αυτό μας  βοηθά. Παίζουν μαζί και στη Βραζιλία και αυτό μας βοηθά.»

Όσον αφορά στο κυνήγι του Champions League : « Δεν σκέφτομαι τους πόντους. Αν κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια μας, θα είμαστε σίγουρα στο Champions League. Oι ομάδες που έχουν λιγότερα παιχνίδια έχουν να παίξουν μεταξύ τους οπότε δεν θα πάρουν όλους τους πόντους. Η West Brom έχει όλη τη συγκέντρωση και το σεβασμό μας. Ήταν μεγαλύτερη προπονητική εβδομάδα και πρέπει να τη χρησιμοποιήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε στα καλύτερά μας διότι και εκείνοι έχουν φανταστική χρονιά. Δεν σκοράραν στα τελευταία παιχνίδια αλλά δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε αυτό. Ίσως είναι η πιο έμπειρη ομάδα του πρωταθλήματος. Θα παλέψουμε για το αποτέλεσμα και αυτό σκέφτομαι μόνο.»

Όσον αφορά στις ανατροπές : «Δεν με εκπλήσσει. Αλλά πρώτα πρέπει να προσπαθείς να μην είσαι πίσω στο σκορ σου. Αλλά αν είσαι, δεν το αποδέχεσαι. Δεν τα παρατάμε. Είναι καλύτερο να είμαστε πρώτοι στις ανατροπές παρά τελευταίοι διότι όλοι θα βρεθούν πίσω στο σκορ. Αυτό περιμένω από εμάς.»

Όσον αφορά τον Trent Alexander Arnold : « Μπορούμε να πούμε πράγματα αλλά δεν μου αρέσει να μιλάω ατομικά για παίκτες σε συνεντεύξεις. Είναι φανταστικός παίκτης αλλά θα βελτιωθεί και αμυντικά. Πρέπει να χρησιμοποιείς και άλλες ικανότητες στο παιχνίδι σου. Αυτό είναι το επόμενο βήμα για εκείνον. Επιθετικά είναι περισσότερο κοντά στο 100% παρά αμυντικά και αυτό δουλεύουμε. Τα παιχνίδια δεν είναι μέρος της εκπαίδευσης. Η προπόνηση είναι. Στα παιχνίδια παίζει διότι είναι έτοιμος.»

Όσον αφορά τον Trent και τον Woodburn : «Μίλησα μαζί τους και δεν τους άρεσε η αλλαγή αλλά είχε νόημα. Απόλαυσαν το πρώτο ημίχρονο»

Όσον αφορά την επιλογή της Palace για τον Sakho : «Όχι δεν υπάρχει συμφωνία πως μπορούν να τον αγοράσουν αυτόματα.»

Όσον αφορά στον Grujic : « Δυστυχώς λόγω τραυματισμών δεν έχει ρυθμό. Δείχνει καλά στην προπόνηση αλλά κάποια πράγματα φυσικώς δεν μοιάζουν καλά επειδή δεν έχει παιχνίδια. Έχουν υπάρξει διαφορετικά σενάρια στα οποία θα μπορούσε να είχε παίξει. Είναι σε καλό δρόμο και είναι καλό που είναι πίσω.»

Όσον αφορά το νέο ρόλο του Gerrard : « Δεν υπάρχει ανακοίνωση αυτή τη στιγμή αλλά μπορώ να πω..ναι. Κάνει πολύ καλή δουλειά στην ακαδημία τώρα. Το απολαμβάνει. Ναι θα είναι προπονητής νέων του χρόνου. Είμαι σίγουρος. Αλλά θα σας πούμε ακριβώς ποια ομάδα όταν θέλουμε να σας πούμε.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com