Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέα σενάρια για Chamberlain

Νέα σενάρια για Chamberlain

To όνομα του Alex Oxlaide Chamberlain έχει συνδεθεί και στο παρελθόν με τη Liverpool. Και επί εποχής Brendan Rodgers  αλλά και πάλι πριν κάποιους μήνες. Τώρα, η Telegraph επαναφέρει το όνομα του παίκτη για τη Liverpool.

O παίκτης μπαίνει στους τελευταίους 12 μήνες του συμβολαίου του τον Ιούνιο και ακόμη δεν έχουν γίνει ουσιώδεις διαπραγματεύσεις για ανανέωση της συνεργασίας του με την Arsenal. Φέτος έχει μπει αλλαγή 13 φορές ενώ έχει ξεκινήσει βασικός σε 12 παιχνίδια και φαίνεται δυσαρεστημένος με το ρόλο του.

Ο Klopp παρουσιάζεται σύμφωνα το δημοσίευμα έτοιμος να ενισχύσει έναν ήδη πολύ καλό κορμό Άγγλων ποδοσφαιριστών και η Liverpool πιστεύει πως μπορεί να μειώσει το ποσό των 35.000.000 λιρών που ζητά η Arsenal.

Βέβαια καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι διότι η Liverpool είναι βέβαιο πως θα ενισχυθεί στα άκρα της μεσαίς γραμμής και τα ονόματα που θα γραφτούν είναι πολλά. Η λύση του Chamberlain θα ήταν θελκτική υπό δύο βασικές προυποθέσεις.  Αφενός να μην δοθούν τα χρήματα που ζητά η Arsenal για έναν παίκτη που σε 12 μήνες είναι ελέυθερος και αφετέρου να μην βασιστεί πάνω του η Liverpool καθώς πέρα από βεβαρημένο ιατρικό δελτίο είναι και ένας παίκτης που αγωνιστικά έχει μείνει στάσιμος επί 2-3 χρόνια παρά το ταλέντο του.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com