Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ιδανική αυτόχειρας στο τέλος (vid)

Ιδανική αυτόχειρας στο τέλος (vid)

Σε ένα παιχνίδι που απειλήθηκε ελάχιστα η Liverpool πέταξε στα σκουπίδια δυο δικούς της βαθμούς καθώς ισοφαριστηκε στο 87′ από την Bournemouth και δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Manchester City απο την Chelsea.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε καταστροφικά για τη Liverpool καθώς ο καλύτερος παίκτης για τον μήνα Μάρτιο,Wijnaldum σέρβιρε γκολ στον Afobe καθώς γύρισε την μπάλα προς το Mignolet και εκείνη βρέθηκε στο δρόμο του επιθετικού των Cherries που δεν είπε όχι στο δώρο και άνοιξε το σκορ. Η Liverpool βρέθηκε νωρίς να κυνηγά το σκορ αλλά δεν μπόρεσε να τρέξει. Λίγο αργότερα ο Origi δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο δεύτερο δοκάρι μετά την κεφαλιά του Klavan στο πρώτο δοκάρι από κόρνερ του Coutinho. Ένα σουτ του Wijnaldum εκτός περιοχής κατέληξε στην αγκαλιά του Boruc αμέσως μετά και η Bournemouth είχε κλασική ευκαιρία στο 22′ για τον 0-2 με τον Pugh από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή να σουτάρει οριακά άουτ αφού η άμυνα της Liverpool δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει ακόμη μια εκτέλεση κόρνερ. Ένα ακόμη σουτ του Firmino πήγε στην αγκαλιά του Boruc ενώ οι Reds ισοφάρισαν στο 40′. Ο Mignolet έκανε βολε, ο Origi πήρε την κεφαλιά, η μπάλα έφθασε στον Firmino, ο οποίος πέρασε μια εξαιρετική πάσα ανάμεσα από 3 αμυνομενους των φιλοξενούμενων για τον Coutinho και εκείνος παρότι φάνηκε να χανει πλάσαρε σωστά για το 1-1. Μέχρι το ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι και οι ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια με τους γηπεδούχους να έχουν έναν εξαιρετικό Milner και έναν πολύ κεφάτο Origi.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τη ρουκέτα του Clyne να εξουδετερώνει ο Boruc προς το οριζόντιο δοκάρι. Η Liverpool πίεζε και στο 59′ μετά από ενέργεια του Wijnaldum και σέντρα στο δευτερο δοκάρι ο Origi έγραψε το 2-1. Ο Klopp αμέσως έβγαλε τον Coutinho και έβαλε τον Matip γυρίζοντας το σχήμα σε 3-4-2-1. Η Liverpool κλείδωσε τους χώρους και η Bournemouth δεν απειλούσε ωστόσο στο 87′ η μπάλα κόλλησε στην περιοχή και o King από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 2-2. Ο Klavan και ο Matip σπατάλησαν 2 σπουδαίες ευκαιριες στις καθυστερήσεις να κάνουν το 3-2 και οι Reds έχασαν δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στη μάχη για το Champions League. Επόμενο παιχνίδι το δύσκολο ταξίδι στο Britannia το ερχόμενο Σάββατο. YNWA!

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com