Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χάνει (τουλάχιστον) Bournemouth o Mane

Χάνει (τουλάχιστον) Bournemouth o Mane

Τις υπηρεσίες του Sadio Mane θα στερηθεί η Liverpool (τουλάχιστον) για το παιχνίδι με την Bournemouth, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Jurgen Klopp μετά το τέλος του αγώνα με την Everton. O σκόρερ του πρώτου γκολ του αγώνα είχε μία σύγκρουση με τον Leighton Baines στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου και αποχώρησε με τραυματισμό στον αστράγαλο του.
 
«Παίξαμε ένα τέλειο παιχνίδι, όλα ήρθαν καλά, αλλά υπάρχει ο τραυματισμός του Sadio» είπε ο Klopp. «Όταν μπήκα στα αποδυτήρια τον είδα και η κατάσταση του δεν είναι για να παίξει την Τετάρτη. Μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό, αλλά δεν είναι ότι δεν συμβαίνει και τίποτα και ότι η ζωή μας δεν γίνεται λίγο πιο δύσκολη μετά από αυτό
 
Όταν ζητήθηκε να ξεκαθαρίσει ποιο ακριβώς είναι το θέμα του Σενεγαλέζου, ο Klopp είπε: «Δεν είμαστε ακόμα σίγουροι, δεν θέλω να πιθανολογώ αυτή τη στιγμή. Προφανώς και πονάει και δεν φάνηκε για χτύπημα ή μυικό πρόβλημα. Όταν μπήκα στα αποδυτήρια τον έψαξα κατευθείαν και είχε πάρει ήδη λίγη ιατρική φροντίδα, αλλά απ’ό,τι φαίνεται δεν ένιωθε και πολύ πιο άνετα» κατέληξε ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com