Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η απόδειξη του τραυματισμού του Adam Lallana;

Η απόδειξη του τραυματισμού του Adam Lallana;

Σε ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο παίκτης της Liverpool φαίνεται ξεκάθαρα προβληματισμένος με τον αριστερό του μηρό!
Ο 28χρονος μέσος των Κόκκινων όπως είναι πλέον γνωστό αποκλείστηκε από την ενεργό δράση για τις επόμενες 4 τουλάχιστον εβδομάδες μετά τον αγώνα της Εθνικής Αγγλίας εναντίον της Λιθουανίας, όπου οι Άγγλοι νίκησαν με 2-0!Ο Lallana έπαιξε και στα 90 λεπτά του αγώνα, «φτιάχνοντας» μάλιστα το γκολ του Vardy στο 66ο λεπτό.
Θα μπορούσε όμως να μειωθεί η έκταση της «ζημιάς» που υπέστη ο μέσος των Κόκκινων?
Σε ένα βίντεο «Tunnel Cam» που «ανέβηκε» στο You Tube, στο 2’40» η κάμερα «πιάνει» τον Lallana, στο ημίχρονο του αγώνα, καθώς επιστρέφει στα αποδυτήρια με τους συμπαίκτες του, να κρατά τον αριστερό του μηρό καθώς περπατά. Αν και φαίνεται να κατάλαβε ότι υπήρξε κάποιο πρόβλημα, ο παίκτης συνέχισε να παίζει και στο 2ο ημίχρονο.
Αναμένεται να μάθουμε τις επόμενες μέρες, αν πρόκειται για εσφαλμένη εκτίμηση του παίκτη, ο οποίος δεν ενημέρωσε την ιατρική ομάδα της Εθνικής, είτε για λάθος εκτίμηση του προπονητικού team της Εθνικής Αγγλίας, που έδωσε το ΟΚ στον παίκτη να συνεχίσει να παίζει! Ήδη οι αντιδράσεις των οπαδών της Liverpool εναντίον του Southgate, manager της Εθνικής Αγγλίας έχουν «πλημμυρίσει» το twitter!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com