Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φαβορί για James χρίζουν τη Liverpool οι Ισπανοί

Φαβορί για James χρίζουν τη Liverpool οι Ισπανοί

Ως φαβορί για την απόκτηση του James Rodriguez από τη Real Madrid χαρακτηρίζουν τη Liverpool ισπανικά δημοσιεύματα υπό έναν όρο. Να τερματίσει η ομάδα του Klopp σε θέση που δίνει εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου.

Σύμφωνα με τα δημοσίευματα αυτά, ο Κολομβιανός ενδέχεται να προταθεί στην Chelsea ως αντάλλαγμα για τον Eden Hazard. Επειδή όμως η Chelsea δύσκολα θα συγκαταθέσει για μία τέτοια συμφωνία, οι Reds θα δοκιμάσουν ξανά για έναν παίκτη που τους έχει τραβήξει την προσοχή από το Mundial του 2014.

Όπως φέρεται να είπε πηγή μέσα από τη Real Madrid, ο Zidane δεν είναι ικανοποιημένος με τον παίκτη και ζήτησε ενισχύσεις στη θέση του. Γεγονός που αυτόματα τοποθετεί τον παίκτη στη λίστα των υπό παραχώρηση ωστόσο ο ίδιος θα φύγει μόνο για ομάδα που αγωνίζεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Βέβαια και η Liverpool παρουσιάζεται να έχει κάνει ήδη επαφή με τον ατζέντη του Rodriguez. Ωστόσο ακόμη και α υπάρχει δόση αλήθειας σε αυτά τα δημοσιεύματα, θα χρειαστούν τουλάχιστον 60.000.000 ευρώ για να δώσει το «ναι» η ομάδα της Μαδρίτης.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com