Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Μάχη με United για Gimenez»

«Μάχη με United για Gimenez»

Τον Ουρουγουανό κεντρικό αμυντικό της Atletico Μαδρίτης, Jose Gimenez, φαίνεται πως έχει βάλει στο στόχαστρο η Liverpool, σύμφωνα με Βρετανικά δημοσιεύματα. Τα ίδια δημοσιεύματα εμπλέκουν στην κούρσα απόκτησής του και την «άσπονδη» εχθρό των «Reds», Manchester United!

Συγκεκριμένα, μετά τον Theo Hernandez, ο οποίος γράψαμε χθες ότι ενδιαφέρει αρκετά τον Jurgen Klopp, το ρεπορτάζ της Mirror, από την Ισπανία, αναφέρει πως ο «πόλεμος» μεταξύ Liverpool και United για τον 30 φορές διεθνή με την Ουρουγουάη Gimenez έχει ήδη ξεκινήσει.

Ο Gimenez αποτελεί έναν δυνατό και γρήγορο σέντερ μπακ που σίγουρα ταιριάζει στην «υψηλών οκτανίων» λειτουργία της ομάδας του Klopp. Από την άλλη όμως, τα 39 εκατομμύρια της ρήτρας του παίκτη, είναι ένα σημάδι ότι η απόκτηση του στόπερ των «Rojiblancos» μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι.

Το ίδιο ρεπορτάζ καταλήγει πως ο Jurgen Klopp θα κινηθεί επιθετικά στο μεταγραφικό παζάρι για όλες τις θέσεις του ρόστερ, πλην αυτής του δεξιού μπακ, όπου Clyne και Alexander-Arnold προσφέρουν κάτι παραπάνω από ηρεμία στον Γερμανό τεχνικό.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com