Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Δύσκολη η απόκτηση του Sakho»

«Δύσκολη η απόκτηση του Sakho»

Ο Mamadou Sakho μετά από μεγάλο διάστημα αποχής επέστρεψε στην ενεργό δράση της Premier League με την ομάδα της Crystal Palace, στην οποία αγωνίζεται δανεικός από τη Liverpool. Στα δύο πρώτα παιχνίδια του Γάλλου αμυντικού, οι «Αετοί» πήραν ισάριθμα τρίποντα χωρίς μάλιστα να δεχτού κάποιο τέρμα.

Σίγουρα, η Crystal Palace θα ήθελε να αποκτήσει μόνιμα τον Γάλλο αμυντικό ωστόσο ο Sam Allardyce παραδέχθηκε πως αυτό δεν αποτελεί ένα εύκολο εγχείρημα. « Θα χρειαστεί μία μεγάλη διαπραγμάτευση αν καταφέρουμε πρώτα να μείνουμε στην Premier League. Αυτή τη στιγμή ο Mama επέλεξε την Palace για να αγωνίζεται και έχει προσαρμοστεί εξαιρετικά καλά εδώ. Δούλεψε σκληρά για να έχει φυσική κατάσταση να αγωνιστεί διότι δεν είχε αγωνιστεί καθόλου φέτος και έδειξε αμέσως πόσο καλός αμυντικός είναι και ειδικά στην κατοχή έχει υπάρξει φανταστικός.» δήλωσε ο Big Sam για τον Sakho.

Η Liverpool πάντως σε περίπτωση που παραχωρήσει μόνιμα τον Γάλλο αμυντικό (αποτελεί βέβαια και το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες) θα επιδιώξει να εισπράξει ένα ποσό κοντά στα 20.000.000 λίρες.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com