Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Συζητήσεις Bayern – Brandt

Συζητήσεις Bayern – Brandt

Σε συζητήσεις με τον μεταγραφικό στόχο της Liverpool, Julian Brandt, βρίσκεται σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από τη Γερμανία, η Bayern Μονάχου. Σύμφωνα με τη SportsBild, οι Βαυαροί έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή για το ενδεχόμενο μετακίνησής του το καλοκαίρι στην πρωταθλήτρια Γερμανίας, οι οποίες μάλιστα βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο επίπεδο.

Ο παίκτης, που από το 2018 θα μπορεί να φύγει μόλις με 12.5 εκατομμύρια ευρώ, λόγω ειδικής ρήτρας στο συμβόλαιό του, είναι στόχος των Βαυαρών στην προσπάθειά τους να θωρακίσουν εκ νέου το κέντρο τους, μίας και οι φήμες περί επιστροφής του Thiago Alcantara στη Barcelona αυξάνονται με τον καιρό.

Η Liverpool έχει αποδεδειγμένα εκφράσει ενδιαφέρον για τον παίκτη, με τον Jurgen Klopp να τον έχει πάντα στο μάτι, όμως από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο, το επόμενο καλοκαίρι είναι δύσκολο πως τα πράγματα θα δυσκολέψουν για τους «Reds», οι οποίοι κινδυνεύουν να χάσουν άλλον έναν βασικό μεταγραφικό στόχο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com