Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Κλεφτές ματιές σε Εθνική Ουαλίας για Woodburn!

Κλεφτές ματιές σε Εθνική Ουαλίας για Woodburn!

Τι κι αν είναι μόλις 17 χρονών; Ο Ben Woodburn κρυφοκοιτάζει την πρώτη του κλήση με την Εθνική ομάδα της Ουαλίας, ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας! Ο Woodburn, που εντυπωσιάζει με την U23 της Liverpool, αλλά που παίρνει χρόνο συμμετοχής και με την πρώτη ομάδα των «Reds», έχει αρκετές πιθανότητες να κληθεί σύμφωνα με τον βοηθό προπονητή των Ουαλών, Osian Roberts.

Ο Woodburn είναι γεννηθείς στο Chester, πόλη της Αγγλίας στα σύνορα με την Ουαλία, κάτι που τον κάνει διαθέσιμο και για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των «Τριών Λιονταριών». Βέβαια, το γεγονός ότι από τα 13 του έχει αποφασίσει να συμμετέχει στις μικρές εθνικές των «Δράκων», μάλλον δείχνει πως θα αποδεχτεί την κλήση της Ουαλίας και θα συναντήσει στην Εθνική ομάδα τον συμπαίκτη του στους «Reds», Harry Wilson.

O 19χρονος Wilson έχει το ρεκόρ του νεότερου ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί με την αντρική ομάδα της Oυαλίας, σε ηλικία 16 ετών και 203 ημερών (18/10/2013 απέναντι στο Βέλγιο) και είναι άλλος ένας από τους νεαρούς παίκτες που σκέφτεται να καλέσει στα παιχνίδια του Μαρτίου ο τεχνικός των Ουαλών, Chris Coleman, στην προσπάθεια να «χτίσει» στην επιτυχία του τελευταίου Euro, διατηρώντας την φρεσκάδα και την εισροή ταλέντου στην ομάδα αδιάκοπη.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com